ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

«Σπρώχνουν» Τρεζεγκέ στον Θρύλο

«Σπρώχνουν» Τρεζεγκέ στον Θρύλο













28/5/2011


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥΠριν από μερικά χρόνια ήταν ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της Ευρώπης. Πλέον ο Νταβίντ Τρεζεγκέ διανύει τα τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, παραμένει όμως ένας παίκτης με έμφυτο το «φονικό» χάρισμα του σκόρερ. Έτσι, μετά τον υποβιβασμό της Χέρκουλες στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν, ο Γάλλος επιθετικός ψάχνει τον νέο προορισμό της καριέρας του, με τον μάνατζερ του παίκτη να εμπλέκει, ανάμεσα στους υποψήφιους νέους προορισμούς του Τρεζεγκέ και τον Ολυμπιακό.
«Η Χέρκουλες θα τον αφήσει ελεύθερο επειδή υποβιβάστηκε. Όσο για την Λάτσιο; Αυτά πρέπει να τα ρωτήσετε πρώτα στην ομάδα.
Η μεταγραφική αγορά είναι γεμάτη από πληροφορίες. Είναι γεγονός όμως πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Λάτσιο. Ο Τρεζεγκέ θα αποτελούσε μία σημαντική προσθήκη γι' αυτήν και η Ρώμη είναι ένα μέρος που του αρέσει. Επίσης η Νάπολι θα μπορούσε να αποτελέσει τον επόμενό του σταθμό, αλλά υπάρχουν πολλές προσφορές για τον παίκτη.
Υπάρχουν ακόμα οι Ντιναμό Κιέβου και Ολυμπιακός που έδειξαν ενδιαφέρον αλλά και η Αλ Βασλ. Του έχουν επίσης γίνει προσφορές από την Ελβετία», ήταν οι δηλώσεις του Αντόνιο Καλιέντο, μάνατζερ του Τρεζεγκέ στο «Lalaziosiamonoi.it, προσθέτοντας, πάντως, πως πρωταρχικός στόχος του Γάλλου επιθετικού είναι η επιστροφή του στην Ιταλία και στο Καμπιονάτο.

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου