ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποφασίζουν για την ένσταση

24/05/2011
Αποφασίζουν για την ένσταση
Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ για το αν θα κάνει τελικά καταγγελία για την εισβολή του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Χθες έγιναν πολύωρες συσκέψεις αφενός για να διαπιστωθεί σε πρώτη φάση αν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που αποδεικνύουν την «ενοχή» του μεγαλομετόχου των γηπεδούχων και αφετέρου για να αποφασιστεί αν τελικά θα γίνει η καταγγελία.

Σε ό,τι αφορά στο πρώτο σκέλος, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στη διάθεσή τους φωτογραφίες που παρουσιάζουν τον Αχιλλέα Μπέο στον αγωνιστικό χώρο παρ' ότι του έχει επιβληθεί δεκαπενθήμερη απαγόρευση εισόδου. Έτσι εκτιμάται πως υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και ενδεχόμενη ένσταση θα κερδηθεί και θα δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ στα χαρτιά, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί στις τάξεις της διοίκησης, αλλά και των οπαδών της ομάδας, που τάσσονται κατά της ένστασης. «Εμείς δεν θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες στα χαρτιά. Δεν είναι σωστό να πάρουμε στα χαρτιά αυτό που χάσαμε στο γήπεδο. Είναι ζήτημα ηθικής», υποστηρίζουν.


Αντίθετος ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έκρυψε στην ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ πως είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο να κάνει η ΠΑΕ καταγγελία σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου. Πάντως τόνισε πως θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης και κάλεσε τους παίκτες του να αγωνιστούν για τη νίκη την Τετάρτη απέναντι στον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα από το αν θα γίνει η ένσταση.

«Άποψή μου είναι ότι οι αγώνες πρέπει να παίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα χαρτιά. Ομως είναι θέμα της ομάδας πώς θα προστατέψει τα νόμιμα δικαιώματά της», είπε ο 47χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας. Θέλω παίκτες με όρεξη. Για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό πρέπει να υπάρχει διάθεση».

Το έργο της ΑΕΚ την Τετάρτη θα είναι ούτως ή άλλως δύσκολο. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Μίτσελ και Δέλλας, οι τραυματίες Λυμπερόπουλος και Γιάχιτς, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Γεωργέας και πιθανότατα ο Μανωλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου