ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ALEX WEB RADIO/TV ΝΑ ΤΑΚΟΥΤΕ....

AEK, η θέση σου είναι στην Τουρκία΄, έλα να παίξεις εδώ"

Η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνενόηση ακόμη και με τον Υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου επιθυμούν να απευθύνουν συντόμως πρόταση στη ΑΕΚ να επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα! 

Να ένας τρόπος που ενδεχομένως θα...
 απομακρύνει την ΑΕΚ από τα σοβαρά προβλήματα διοικητικού χαρακτήρα που την ταλαιπωρούν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Radikal, ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Mahmut Özgener προετοιμάζουν επίσημη πρόταση να παίξει η ΑΕΚ στη τουρκική superleauge. Η αλήθεια είναι ότι το δημοσίευμα της Radikal διέρρευσε κοντά στη...πρωταπριλιά, ωστόσο οι επίσημοι Τούρκοι κρατικοί αξιωματούχοι δεν φημίζονται και τόσο για την ευρύτητα του... χιούμορ τους.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας , είναι γνώστης της πρότασης και φέρεται να δήλωσε σε αξιωματούχους της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, "ότι το να συμμετάσχει η ΑΕΚ στη τουρκική superleauge, θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο το φιλικό κλίμα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία".

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου , Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και εμπνευστής της διαβόητης θεωρίας των «μηδενικών προβλημάτων» με τις γείτονες προς την Τουρκία χώρες, φέρεται θερμός υποστηριχτής της πρότασης.


Ο Νταβούτογλου στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Ελλάδα είχε καλέσει τους Κωνσταντινουπολίτες να επιστρέψουν στην γενέτειρα τους. Όπως υποδηλώνει το όνομά της –γράφει η Radikal- η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως πρόκειται για μεγάλη ομάδα στη Ελλάδα με τεράστιο αριθμό οπαδών και είναι γέννημα – θρέμα των Ελλήνων προσφύγων από την Πόλη


 ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΝΙΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.........ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.....

AEK'e tarihi davet: Senin yerin Türkiye

01/04/2011 10:41
Yazı Boyutu
Büyük
Küçük

Yunanistan 1. Ligi'nde mücadele eden AEK'e, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan tarihi bir davet geldi.

AEK'e tarihi davet: Senin yerin Türkiye
İSTANBUL - Beyoğlu’ndan Yunanistan’a göçen İstanbulluların kurduğu ve merkezi Beyoğlu olan Yunan ekibi AEK için Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener resmi teklifte bulundu. Buna göre, 1924 yılında Beyoğlu’nda kurulan Sarı-Siyahlı ekibin yerinin Yunanistan ligi değil, Türkiye ligleri olduğu hatırlatılarak, köklü kulübün Türkiye sınırlarına geri dönmesi isteniyor. Yakın zamanda verdiği mülakatta Süper Lig’deki takım sayısını arttırmak istediklerini belirten Özgener’in diğer sınır komşularımızdaki takımların da geçmişlerinin araştırılmasının talimatını verdiği kaydedildi.

Davutoğlu sıcak bakıyor
Federasyon Başkanı’nın AEK konusundaki ısrarının altında Ege’nin iki yakasındaki ‘intihal’ çekişmesi yatıyor. Özgener’in yakın çevresine, “Yunanlılar ‘Karagöz-Hacivat’ı sahiplendiler yetmedi bin yıllık baklavamızı almak istiyorlar. Ama bu kez ben onlara AEK’i kaptırmayacağım!” ifadelerini kullandığı belirtiliyor. Yunanistan cephesiyse, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun ‘Komşularla sıfır sorun’ politikasından etkilenmiş. Yunan Futbol Federasyonu Başkanı Pilavios Sofoklis, AEK’in Türkiye Ligleri’nde mücadele etmesinin dostluk ortamını daha da ileriye götüreceğini ifade etti. Bu ilişkiyle ilgili tek sorun ise Yunanistan’da oldukça büyük bir taraftar kitlesi olan Sarı-Siyahlı kulübün ‘Komşu’daki mensuplarının Türkiye’ye gelip gelemeyeceği. Kendisine ulaştığımız Ahmet Davutoğlu da konuyla ilgili olarak, “Zaten Yunanistan’la vizeleri kaldırmak istiyorduk, bu da bir vesile olur. Bence çok iyi düşünülmüş bir hareket. Yunan taraftarların başımızın üzerinde yeri var” dedi. Bu arada maç için İstanbul’a gelen AEK’lilerin ‘Emek Sineması’nda konaklayabilecekleri de sızan haberler arasında. (Spor Servisi)
Bugünkü Spor’da  işaretli haberleri ayrı bir gözle okuyun!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου