ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

«Το μέλλον του Πιζάρο είναι στην Ελλάδα» αλλά και Τουρκική «σφήνα»


«Το μέλλον του Πιζάρο είναι στην Ελλάδα» αλλά και Τουρκική «σφήνα»

26 Μαΐου, 2011 
Οσο περνάνε οι μέρες, τόσο πλησιάζει η έξοδος του Νταβίντ Πιζάρο από την Ρόμα.

ΠΙΖΑΡΟΑν και ακόμα δεν έχει ενημερωθεί επίσημα ο Πιζάρο από κάποιον της διοίκησης της Ρόμα (Μοντάλι ή Σαμπατίνι) , εντούτοις o Χιλιανός δεν υπολογίζεται από τους Ρωμαίους για την επόμενη σεζόν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αρκετά ιταλικά δημοσιεύματα έστελναν τον 31χρονο στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!
«Η αδιάφορη συμπεριφορά που έδειξε τον χειμώνα με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο είναι κάτι που δεν έχουν εχάσει οι άνθρωποι της ομάδας και ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλντερ Σαμπαντίτι θεωρεί μη επαγγελματική την στάση του Πιζάρο», έγραφε χθες η «TuttoSport» και πρόσθετε «Το μέλλον του είναι στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα»!

Και αυτήν δεν είναι η μόνη… αφορμή που ψάχνουν στην Ρόμα για να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Πιζάρο. Γιατί αυτό είναι το βασικό πρόβλημα των Ρωμαίων. Να απαλλαγούν από τα 7 εκατ. ευρώ που θα δώσουν στον Χιλιανό τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του. Στόχος των ανθρώπων της Ρόμα είναι να αλλάξουν και το αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Το 4-2-3-1 να γίνει 4-3-3 και γι' αυτό ψάχνουν και προπονητή που μπορεί να παίξει το συγκεκριμένο σύστημα (ο Μαρσέλο Μπιέλσα φαντάζει ως ο πιο πιθανός). Σε αυτό το σύστημα λοιπόν σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Πιζάρο δεν χωράει και θα ήταν πολυτέλεια ένας παίκτης που αμείβεται με 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως να κάθεται στον πάγκο (βασικός ο Ντε Ρόσι).
Σφήνα της Φενέρ για Πιζάρο
Τα άσχημα νέα όμως έρχονται από την γειτονική Τουρκία. Και αυτό γιατί η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει και αυτή πολύ ψηλά στην λίστα της τον Νταβίντ Πιζάρο. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών θα προσφέρει στον Χιλιανό 3ετές συμβόλαιο. Η Φενέρ η οποία έχει και το πλεονέκτημα του Τσάμπιονς Λιγκ (όπως φυσικά και ο Ολυμπιακός) είναι έτοιμη να προσφέρει χρυσάφι στον Χιλιάνο και στο παρελθόν έχει αποδειχθεί πως παίκτες που έχουν προταθεί σε ομάδες και των δύο χωρών, προτιμούν αυτές της Τουρκίας λόγω των απίστευτων συμβολαίων που τους προσφέρουν.
 
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου