Τη δεύτερη νίκη στους τελικούς που θα του δώσει το δικαίωμα να ... κλειδώσει το πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πετύχει το βράδυ (19:00) του Σαββάτου στο Λαιμό ο Ολυμπιακός. Αντίπαλος του στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 είναι η Βουλιαγμένη την οποία κέρδισε με 13-4 στο πρώτο ματς το ίδιο θα επιχειρήσει και το Σάββατο.

Ο Βαγγέλης Πάτερος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη μετά από το πρώτο ματς. Όλοι ξέρουν πως η Βουλιαγμένη θα παλέψει στην έδρα της με νύχια και με δόντια για να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό αλλά οι παίκτες του Θρύλου θέλουν να εισέλθουν δυνατά στο ματς και να το "καθαρίσουν" από την αρχή σε αντίθεση με τον πρώτο τελικό. Η διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι τεράστια και εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει για 2η φορά απλά θα περιμένει την στέψη στον Πειραιά στις 8 Ιουνίου.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Ντόσκας μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Πήγαμε αρκετά καλά στον 1ο τελικό αλλά μπορούμε και καλύτερα. Είναι μια σειρά κρίσιμων αγώνων που θα πρέπει να παίζουμε δυνατά και με αυτοσυγκέντρωση για να πάρουμε και τις δυο κούπες. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η Βουλιαγμένη αλλά πως παρουσιαζόμαστε εμείς".

Διαιτητές του αγώνα ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1 θα είναι οι κ.κ Σταυρίδης, Μπιράκης.