ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ρόμα για Τόρο

Ρόμα για Τόρο

25/05/2011
Καιρό είχαμε να διαβάσουμε κάτι σχετικό με τον Βασίλη Τοροσίδη... Προέκυψε εσχάτως κι αυτό. Σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας η Ρόμα έχει βάλει στο στόχαστρό της τον διεθνή μπακ-χαφ του Θρύλου. Και το ενδιαφέρον των πρωτευουσιάνων έρχεται να προστεθεί στο ήδη γνωστό και εκπεφρασμένο των Μπάγερν Μονάχου και Μαρσέιγ, αν και οι Ιταλοί, μετρ στα σενάρια και τη φημολογία είναι ικανοί να εμπλέξουν τον «Τόρο» με το κάτι παραπάνω από φλερτ του Θρύλου για τον Νταβίντ Πιζάρο.

Όπως και να' χει οι εμφανίσεις του Τοροσίδη στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά κι αυτές το περασμένο καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, αποτελούν πολύ σοβαρό λόγο για ν' ασχοληθούν με την περίπτωσή του ομάδες του διαμετρήματος της Ρόμα. Ωστόσο, οφείλουμε να σας θυμίσουμε και όσα έχει υποστηρίξει ο ίδιος ο παίκτης και το περιβάλλον του το τελευταίο χρονικό, ότι δηλαδή θέλουν Θρύλο, αν και το ζήτημα της περίφημης ανανέωσης του συμβολαίου του «Τόρο» δεν έχει ακόμη ευδοκιμήσει!

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2013, κι αυτό είναι το σωστό και σας το γράφουμε μια και οι Ιταλοί αναφέρουν ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015...
www.thrylos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου