ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αιχμές εναντίον της Barcelona και της UEFA από τον Jose Mourinho! (video)

Αιχμές εναντίον της Barcelona και της UEFA από τον Jose Mourinho! (video)


mouΜε ένα τηλεοπτικό «διάγγελμα» προς τους φιλάθλους της Real Madrid, από το οποίο όμως δεν έλειπαν οι σαφείς αιχμές προς τους «αντιπάλους» του, έκλεισε τη φετινή σεζόν ο Jose Mourinho. Ο Πορτογάλος προπονητής προερχόταν από σχεδόν ένα μήνα σιωπής, αφού δεν είχε μιλήσει δημόσια μετά τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Barcelona, όταν είχε ξεσπάσει απευθύνοντας τα… περίφημα «porque?» και εισέπραξε βαριά τιμωρία από την UEFA.

Για να κλείσει, όμως, εκείνο το κεφάλαιο μαζί με τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο «Mou» θέλησε να απευθύνει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στους οπαδούς των Μαδριλένων, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. Αρχικά είπε τα τετριμμένα, εκφράζοντας ευχαριστίες και ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 11 Ιουλίου όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, αλλά κρατούσε τον… πραγματικό Mourinho για το φινάλε.
«Θέλω να ολοκληρώσω με μια πολύ απλή ευχή: Εύχομαι την επόμενη σεζόν να επανακτηθούν αρχές, τις οποίες κανείς δεν πρέπει να ξεχνά! Φέτος όμως τις ξέχασαν, μερικές φορές, ορισμένοι επαγγελματίες του χώρου και ορισμένοι θεσμικοί φορείς. Αυτές οι αρχές πρέπει να είναι το θεμέλιο του αθλήματός μας», είπε ο Jose Mourinho και συμπλήρωσε: «Το να μιλάμε για «φερ πλέι», σεβασμό στον αντίπαλο και κόκκινη κάρτα στο ρατσισμό, δεν πρέπει να είναι λέξεις αλλά να είναι πράξεις! Και επαναλαμβάνω ότι έχω την ελπίδα πως την ερχόμενη σεζόν το άθλημά μας θα ξαναβρεί αυτές τις αρχές…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου