ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Επίδειξη δύναμης (video)



Επίδειξη δύναμης (video) 
25/5/2011




Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» την Βουλιαγμένη με 13-4, στο πλαίσιο του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά «διάβασαν» την αντίπαλο τους στα δύο πρώτα οκτάλεπτα και «ξέσπασαν» στην επανάληψη, καθώς με ένα εκπληκτικό σερί 8-0 (τα 6 από αυτά στην τέταρτη περίοδο), μετέτρεψαν το ρευστό 5-4 στο εμφαντικό 13-4.

Σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποίησε ο Ντόσκας, που σημείωσε 3 τέρματα, ενώ πραγματικός «κέρβερος» κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, στάθηκε ο Νίκος Δεληγιάννης, που «κατέβασε τα ρολά», αποκρούοντας μέχρι και πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που «κτύπησε» πρώτος στο παιχνίδι και με τον Κολόμβο πήρε προβάδισμα με 1-0. Η απάντηση της Βουλιαγμένης ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γούνα, με τους «ερυθρόλευκους», όμως, να έχουν, εκτός από τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτό το οκτάλεπτο. Έτσι ο Ντόσκας, εκμεταλλευόμενος τον παίκτη παραπάνω, έβαλε και πάλι μπροστά τον Θρύλο με 2-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο, με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται και πάλι τον παίκτη παραπάνω και τον Φουντούλη να δίνει για πρώτη φορά προβάδισμα δύο τερμάτων στους «ερυθρόλευκους», πετυχαίνοντας το 3-1. Η Βουλιαγμένη έδειχνε αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της, με τον Κατσαούνη, με σουτ από την περιφέρεια, να μειώνει σε 3-2. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε, όμως, λίγο, καθώς ο Μυλωνάκης, με γκολ στην κόντρα, έφερε και πάλι τον Θρύλο στο +2 (4-2) και στο 1.40 πριν το φινάλε, ο Θεοδωρόπουλος, με νέο γκολ στην κόντρα, έγραψε το 5-2 για τον Ολυμπιακό. Τελικά το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό μπροστά με 5-3, έπειτα από τέρμα του Καρούντζου.

Οι άμυνες έπαιξαν τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, καθώς για περίπου τέσσερα λεπτά δεν είχαμε κάποιο τέρμα. Αυτή που «κούνησε» πρώτη το δίχτυ, σε αυτό το τρίτο οκτάλεπτο, ήταν η Βουλιαγμένη, που πλησίασε σε απόσταση βολής, με τον Γκακ να μειώνει σε 5-4. Αυτό το γκολ, όμως, «ξύπνησε» τους «ερυθρόλευκους». Έτσι ο Χρήστος Αφρουδάκης, με σουτ από την περιφέρεια, έγραψε το 6-4, ενώ με το φινάλε της περιόδου, ο Κόχειλας, με ένα εξαιρετικό τέρμα, έβαλε και πάλι τον Ολυμπιακό στο +3, γράφοντας το 7-4.

Όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, καθώς η Βουλιαγμένη δεν έδειχνε να έχει τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το παιχνίδι, μόλις οκτώ λεπτά πριν το φινάλε. Και πράγματι, ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι, σε αυτή την τελευταία περίοδο, με σκοπό να «τελειώσει» την Βουλιαγμένη, με τον Χρήστο Αφρουδάκη να γράφει το 8-4 και τον Φουντούλη να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των «ερυθρολεύκων», σημειώνοντας το 9-4. Το πάρτι, όμως, δεν είχε ακόμα τελειώσει. 10-4 με σουτ του Κομάντινα από την περιφέρεια, 11-4 με νέο τέρμα του Κροάτη, 12-4 με πέναλτι – γκολ του Ντόσκα, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με τον πλέον ιδανικό τρόπο, με τον Ντόσκα να κτυπά στην κόντρα και με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο να διαμορφώνει το θριαμβευτικό 13-4.

Έτσι, ο Ολυμπιακός φτάνει με χαρακτηριστική άνεση στο 1-0 και πλέον στρέφει την προσοχή του στον δεύτερο τελικό στο κολυμβητήριο του Λαιμού, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαίου.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-1,6-0

Ολυμπιακός (Πάτερος): Κολόμβος, Ντόσκας 3, Φουντούλης 2, Μυλωνάκης, Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης 2, Κόχειλας, Κομάντινα 2,

Βουλιαγμένη (Λοράντος): Γούνας, Κατσαούνης, Γκακ, Καρούντζος.


www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου