ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Μέχρι αργά στα αποδυτήρια οι τρεις τους

Μέχρι αργά στα αποδυτήρια οι τρεις τους

Μέχρι αργά το βράδυ έκατσαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού οι Παπαλουκάς, Σπανούλης και Μπουρούσης, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, όσο και τον κόουτς Ίβκοβιτς να έχουν αποχωρήσει από το ΣΕΦ. Τα είπαν οι τρεις τους ενόψει της συνέχειας.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως μέχρι αργά το βράδυ, ύστερα από την λήξη του αγώνα (70-75) στο Φάληρο, οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Βασίλης Σπανούλης και Γιάννης Μπουρούσης, έμειναν οι τρεις τους για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, αν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους, όπως και το ερυθρόλευκο προπονητικό τιμ, προηγουμένως είχαν αποχωρήσει γρήγορα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Είναι χαρακτηριστικό πως αν και η ώρα ήταν 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, αδίκως οι δημοσιογράφοι περίμεναν τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού να βγουν από τα αποδυτήρια της ομάδας ώστε να μιλήσουν, ενώ υπήρξε ενημέρωση πως θα αποχωρήσουν από το ΣΕΦ μετά από καμιά ώρα! Όπως φαίνεται, οι Παπαλουκάς, Σπανούλης και Μπουρούσης έμειναν στον "ιερό χώρο" της ομάδας ώστε να μιλήσουν ενόψει της συνέχειας, καθώς μετά το break του Παναθηναϊκού τα πράγματα δυσκολεύουν στην υπόθεση τίτλος.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου