ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!


ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!

24 Μαΐου, 2011 
Οι μεγάλες αγάπες βασίζονται στην εμπιστοσύνη! Και η αγάπη του κόσμου αλλά και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον Ολυμπιακό που χτίζει και οραματίζεται να σαρώνει τα πάντα, επιβεβαιώθηκε και σήμερα περίτρανα, κατά την πρώτη μέρα διάθεσης των διαρκείας.
465670Ακόμα δε κυκλοφόρησαν και γίνεται πανικός! Ήδη σήμερα, παρότι η διάθεση ξεκίνησε μια μέρα νωρίτερα απ’ ότι είχε αρχικά ανακοινωθεί, πουλήθηκαν 520 εισιτήρια διαρκείας, με τη μορφή ανανέωσης από παλαιούς κατόχους.
Και επειδή οι υπεύθυνοι διαχείρισης, αλλά και τα διοικητικά μέλη του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν ήδη αφόρητη πίεση με  την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα μπλοκ διαρκείας από νέους αγοραστές, αποφασίστηκε να μειωθεί κατά 5 ημέρες από την αρχική ανακοίνωση, η χρονική προθεσμία ανανέωσης που αφορά τους παλαιούς κατόχους.
Τι σημαίνει αυτό επί της ουσίας: Ότι η προθεσμία για ανανέωση από αφορά τους παλαιούς κατόχους διαρκείας, μεταφέρεται από τις 8/6 στις 3/6. Στις 6 και 7 Ιουνίου οι υπεύθυνοι διαχείρισης του Ολυμπιακού, θα προχωρήσουν στις αναγκαίες διαμορφώσεις αλλαγής θέσεων στις θύρες βάση των σχετικών αιτημάτων και από τις 8/6  πλέον θα αρχίσει η διάθεση των μπλοκ διαρκείας για τους υποψήφιους νέους κατόχους.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου