ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Θα "χτυπήσει" Βιεϊρίνια όταν πρέπει!










28/5/2011


Τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο είναι συνεχή τα περισσότερα εκ των οποίων είναι αντιγραφές και αναδημοσιεύσεις. Χθες οι Πορτογάλοι επανήλθαν για την περίπτωση του Βιεϊρίνια και το φλερτ που φαίνεται να υπάρχει με τον Ολυμπιακό. Το γράψαμε πρώτοι εδώ στο «rednews» πριν ακριβώς από 17 μέρες και από τότε έχει ακολουθήσει ένα μπαράζ με ρεπορτάζ.

Αυτή τη φορά το θέμα πήρε έκταση και την πατρίδα του ποδοσφαιριστή και αυτό είναι λογικό να το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό. Ο Βιεϊρίνια είναι παίκτης που ενδιαφέρει πολύ τον Βαλβέρδε και τον θεωρεί μακράν ότι ποιοτικότερο υπάρχει στην Ελλάδα εκτός Ολυμπιακού.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και φυσικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αποφασίσει αν όντως θα τον παραχωρήσει και με πιο τίμημα. Από την στιγμή που πριν λίγους μήνες έκανε διαπραγματεύσεις με την Ζενίτ αυτό δείχνει ότι υπάρχει και διάθεση και τιμή.

Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους περιμένουν καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι στη χώρα μας ούτε οι παράγοντες ούτε οι φίλαθλοι είναι τόσο ώριμοι για να αποδεχθούν μια τέτοια μετακίνηση. Άλλωστε η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα των πρωταθλητών, αν γίνει όμως μπορεί να τους ανεβάσει επίπεδο.

Από την στιγμή πάντως που φεύγει και ο Μουσλίμοβιτς ο Μήτρογλου είναι όντως ένα πολύ μεγάλο διαπραγματευτικό ατού για τον Ολυμπιακό μαζί με χρήματα φυσικά…

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου