ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ 10-6


 9/5/2011
ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ 10-6 
Αναβολή στέψης για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκες» δεν τα κατάφεραν στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 10-6 από την Βουλιαγμένη. Παρά το γεγονός πως τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη πραγματοποίησαν εξαιρετικό ξεκίνημα (0-2), η συνέχεια ήταν η αντιστρόφως ανάλογη, με την άμυνα να θυμίζει ελβετικό τυρί και την επίθεση να «κολλάει» χωρίς λόγο. Έτσι η ήττα ήταν αναμενόμενη, όμως ο Χάρης Παυλίδης και οι παίκτριες του πρέπει να την αφήσουν αμέσως πίσω τους, καθώς ακολουθεί, αύριο κιόλας, ο τέταρτος τελικός, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, εκεί που ο Ολυμπιακός οφείλει να «τελειώσει» το πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας τον τίτλο μπροστά στους οπαδούς του, που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο Παπαστράτειο.

Οι «ερυθρόλευκες» ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν με 1-0 στο πρώτο οκτάλεπτο (Φαν Μπέλκουμ) και με 2-0 με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, με την Μανωλιουδάκη. Η απάντηση της Βουλιαγμένης ήταν άμεση, καθώς ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι – γκολ της Κόνουκ και τέρμα της Κουτέλη, όμως ο Ολυμπιακός τελείωσε το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ με 3-2, χάρη σε γκολ της Μαυρέλου.

Και στο τρίτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες πάλευαν σώμα με σώμα. 3-3 για την Βουλιαγμένη με την Κόνουκ, 4-3 για τον Ολυμπιακό με την Μπαλωμενάκη, 4-4 με την Μελιδώνη, με τον ΝΟΒ να παίρνει για πρώτη φορά το προβάδισμα με την Κουτέλη να γράφει το 5-4. Τελικά, η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με ακόμα ένα τέρμα της Ρουμπέση, με την Βουλιαγμένη να παίρνει σημαντικότατο προβάδισμα δύο τερμάτων (6-4), ενόψει του τελευταίου οκταλέπτου της αναμέτρησης.

Με την έναρξη της τέταρτης και τελευταίας περιόδου, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την παίκτρια παραπάνω (μετά την δεύτερη αποβολή της Κόνουκ) και με γκολ της Αντωνάκου μείωσε σε 6-5, με την Βουλιαγμένη, όμως, να πετυχαίνει ένα γκολ ψυχολογίας με την Ρουμπέση, ανεβάζοντας και πάλι την διαφορά στα 2 γκολ (7-5). Πλέον οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου έδειχναν (και είχαν) το πάνω χέρι, με την Γερόλυμου να πετυχαίνει το 8-5 και τον Ολυμπιακό να έχει, πλέον, μπροστά του 4 λεπτά για να γυρίσει το εις βάρος του αποτέλεσμα. Χρόνος, ο οποίος δεν ήταν αρκετός για τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη.

Έτσι, η Βουλιαγμένη κατάφερε να πάρει την νίκη με 10-6 (σκόραραν ακόμα η Ασημάκη και η Μελιδώνη, από πλευράς Βουλιαγμένης και Μαυρέλου, από πλευράς Ολυμπιακού) που την διατήρησε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, καθώς μείωσε την σειρά του τελικού σε 2-1. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, μπορεί να έχασε την πρώτη ευκαιρία για να φτάσει στην νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως πλέον η σειρά μεταφέρεται στον Πειραιά, εκεί που οι «ερυθρόλευκες» θα έχουν την ευκαιρία, με νίκη στο παιχνίδι της Τρίτης, να γιορτάσουν το πρωτάθλημα μπροστά στους οπαδούς τους.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 4-1, 4-2

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Κόνουκ 2, Κουτέλη 2, Μελιδώνη 2, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου, Ασημάκη.

Ολυμπιακός ( Παυλίδης): Φαν Μπέλκουμ, Μανωλιουδάκη, Μαυρέλου 2, Μπαλωμενάκη. Αντωνάκου.

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου