ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Τσουρή: Δυσοίωνο το μέλλον

Τσουρή: Δυσοίωνο το μέλλον

Προβληματισμένη για το μέλλον του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και όχι μόνο εμφανίστηκε η Μαρία Τσουρή. Η τερματοφύλακας της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δύσκολη συνέχεια.

«Δυστυχώς δεν βλέπω μέλλον σε καμία ομάδα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον Ερασιτέχνη και δεν αντιμετωπίζεται άμεσα. Μακάρι να γίνει κάτι», δήλωσε σχετικά η διεθνής γκολκίπερ.

Για την τρίτη νίκη επί της Βουλιαγμένης και τις… αυτοκαταστροφικές τάσεις που έδειξε ο Θρύλος στον χθεσινό αγώνα, είπε: «Δεν φοβήθηκα σε καμία στιγμή. Ήμουν σίγουρη πως θα κερδίζαμε, αλλά δεν περίμενα πως θα χάναμε μία τόσο μεγάλη διαφορά. Όταν έχεις τόσο μεγάλο προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο, συχνά χαλαρώνεις. Ευτυχώς στο τέλος πήραμε τη νίκη και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Τέλος, αναφορικά με την απόφασή της να απέχει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Σανγκάη τον Ιούλιο, είπε: «Νιώθω πάρα πολύ κουρασμένη, σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά। Με έχουν κουράσει όλες αυτές οι καταστάσεις. Τα τελευταία χρόνια παίζω σε ομάδες που κατακτούν τίτλους, αλλά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Θέλω να ξεφύγω από όλα αυτά και να ξεκουραστώ. Έχω να ξεκουραστώ πάνω από δέκα χρόνια. Θα επανέλθω στην Εθνική. Η συμφωνία που έχουμε κάνει με τον προπονητή είναι να ξεκουραστώ και να βοηθήσω την ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά».
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου