ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Αντωνάκου: "Ο Ερασιτέχνης βουλιάζει"

Αντωνάκου: "Ο Ερασιτέχνης βουλιάζει"

Η Σταυρούλα Αντωνάκου, μίλησε για την μεγάλη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά παρά τη χαρά της, σαν γνήσια αρχηγός της ομάδας αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Δείτε το βίντεο.
Τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καλά κρατούν, ωστόσο η κατάσταση των οικονομικών του Ερασιτέχνη εξακολουθεί να είναι τραγική. Στο γεγονός αυτό στάθηκε η αρχηγός της ομάδας, Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το ματς με τη Βουλιαγμένη.
Η 29χρονη αθλήτρια του Θρύλου είπε:


Για το ματς με τη Βουλιαγμένη:

"Πραγματικά δύσκολη και ίσως είχαμε αρχίσει να γινόμαστε κουραστικοί που λέγαμε συνεχώς για τις δυσκολίες αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι για εμάς αυτό είναι επάγγελμα, παρ' ότι είναι ερασιτεχνικό άθλημα.

Είχαμε πάρα πολλά κορίτσια από την επαρχία που ζούσαν εδώ πέρα, που δεν είχαν να πληρώσουν τα ενοίκια τους. Είχαμε σχεδόν μέρα παρά μέρα κάποια αθλήτρια να κλαίει γιατί δεν άντεχε το βάρος όλων αυτών των προβλημάτων. Όμως μείναμε δυνατοί, παραμείναμε ενωμένοι. Μεγάλο μερίδιο σε όλο αυτό έχει ο προπονητής μας, αλλά και κάθε αθλήτρια ξεχωριστά.

Καταφέραμε να μείνουμε μια οικογένεια και στις λεπτομέρειες δεν βρεθήκαμε κοντά και στο ευρωπαϊκό τρόπαιο και σήμερα τα καταφέραμε απέναντι σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, τη Βουλιαγμένη. Ίσως να είναι και το πιο δύσκολο πρωτάθλημα που πήρε κάποιο τμήμα του Ολυμπιακού φέτος. Είναι άξιος αντίπαλος, με άξιες παίκτριες και  μεγάλος σύλλογος".

Για την κατάσταση του Ερασιτέχνη:

"Ο μόνος παράγοντας που μας έχει δώσει ελπίδα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ο απλός κόσμος που αντιμετωπίζει και εκείνος προβλήματα, αλλά από το υστέρημά του ήρθαν στις εκδηλώσεις μας, στο φιλικό, έστειλαν sms, τα πάντα.

Δεν είναι αρκετό όμως. Πρέπει οι μεγαλοπαράγοντες του Ολυμπιακού, που αγαπούν πραγματικά τον Ολυμπιακό και προσφέρουν πάρα πολλά χρήματα σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, παντού και έχουν δείξει έμπρακτα στο παρελθόν ότι στηρίζουν τον Ερασιτέχνη, πρέπει να εμφανιστούν.

Ο Ερασιτέχνης βουλιάζει, δεν ξέρουμε οι αθλητές αν θα υπάρχει αύριο και νομίζω πως ήταν υπεράνθρωπο όλο αυτό που έγινε από όλα τα τμήματα. Αυτό πρέπει να εκτιμηθεί. Ο Ερασιτέχνης είναι η σημαία του συλλόγου. Αν δεν υπάρχει Ερασιτέχνης, δεν υπάρχει Ολυμπιακός".

Για τον τίτλο:

"Θέλω να τον αφιερώσω στην οικογένεια μου την κανονική, στην "οικογένεια" μου, την ομάδα μου και στον κόσμο του Ολυμπιακού. Και δεν το λέμε απλά για να το πούμε. Εκτιμούμε όλο αυτό που έχουν κάνει για εμάς".

Δείτε το βίντεο:

RedPlanet.gr - Δηλώσεις Αντωνάκου by redplanetgr
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου