ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ψούνη: «Eυχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Ψούνη: «Eυχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού»

11 Μαΐου, 2011 
ΨΟΥΝΗ ΗΛΕΚΤΡΑΗ αμυντικός του Ολυμπιακού, Ηλέκτρα Ψούνη, βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας αφού  η ομάδα της έφτασε να κατακτήσει το πρωτάθλημα πόλο γυναικών παρά τα πολλά φετινά προβλήματα.
Για την  Χανιώτισσα Ηλέκτρα Ψούνη, γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου 1985, ο δρόμος μέχρι να φορέσει το σκουφάκι του Ολυμπιακού περιελάμβανε μετά την ομάδα των Χανίων περάσματα από τον ΠΑΟΚ, τον Εθνικό και τη Γλυφάδα.
Συγκεκριμένα μετά το ματς δήλωσε «Μετά από μια τέτοια χρονιά, που είχαμε κάθε είδους πρόβλημα που μπορούμε να φανταστούμε, τελειώσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παίξαμε από τα τέσσερα παιχνίδια, τα τρία πολύ καλά αλλά υπήρξαν και στιγμές που… ξεχαστήκαμε. Αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Σημασία έχει ότι φτάσαμε στο τέλος και παίξαμε όπως ξέρουμε.
Στα πρώτα δύο οκτάλεπτα παίξαμε πάρα πολύ καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν περιμέναμε να έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά αλλά μπήκαμε δυναμικά, με θέληση και πάθος που δεν τους αφήσαμε άλλη επιλογή. Μετά σταματήσαμε για λίγο αλλά ευτυχώς κρατήσαμε το σκορ.
Θέλω να το αφιερώσω στους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει πολύ αλλά θέλω οπωσδήποτε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού. Κυρίως στους μη επώνυμους που χωρίς τη βοήθειά τους, αυτή τη στιγμή δεν θα είχαμε φτάσει εδώ».
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου