ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Στην τελική ευθεία…

Στην τελική ευθεία…

11/05/2011
Στην τελική ευθεία… 
 
Υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την ΑΕΚ Λάρνακας στο πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στην Κύπρο. Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στη συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» με τον Ερνέστο Βαλβέρδε από την οποία θα βγουν αρκετά συμπεράσματα για τις τελικές αποφάσεις του Ισπανού τεχνικού ενόψει της νέας σεζόν.

Φυσικά και δεν περιμένουν οι δύο άνδρες να μιλήσουν στην Κύπρο για το μέλλον της ομάδας. Ωστόσο, η συνύπαρξή τους στο νησί αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να μιλήσουν για τα μεταγραφικά αλλά και για τους παίκτες, το μέλλον των οποίων ακόμη δεν έχει κριθεί.

Συνέχεια θα δοθεί με τους παίκτες που θα αποτελέσουν τους πρώτους στόχους για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του παίκτη. Οπότε δεν πρέπει να αποκλείεται η κινητοποίηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για να κλείσουν τον παίκτη. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας. Στον Ολυμπιακό περιμένουν να ρίξει τα «θέλω» της περισσότερο από τα τρία εκατ. ευρώ που ζητάει μέχρι τώρα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει το «ΟΚ» και για τον Άρνολντ Μβουμπά της Λοριάν. Σε σύγκριση με την περίπτωση του Σάντσες όμως είναι πιο δύσκολη η περίπτωσή του καθώς θα απαιτηθούν περισσότερα χρήματα για την απόκτησή του.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου