Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε ο Ολυμπιακός το θέμα Μιραλάς δεν άργησε να του αποφέρει καρπούς. Η πλευρά του Βέλγου διεθνή επιθετικού όχι απλά έριξε γέφυρες προς Πειραιά, αλλά ξεκίνησε να τις... διαβεί κιόλας προκειμένου ο παίκτης να μη χάσει όσα -με δουλειά είναι η αλήθεια- κέρδισε αυτό το χρόνο με την «ερυθρόλευκη».

Το γεγονός ότι δεν χρειάστηκαν παρά μερικές ώρες στον ποδοσφαιριστή προκειμένου ουσιαστικά να... διαχωρίσει τη θέση του από τον Κριστόφ Ενροτέ αποτελούν δείγμα των προθέσεών του, κι όπως έλεγαν χαρακτηριστικά σήμερα (07/05) στην πλατεία Αλεξάνδρας, έγινε αυτό που ήθελαν και πίστευαν.

Αν εξαιρέσει κανείς και τις άστοχες τοποθετήσεις του Βέλγου εκπροσώπου περί... φαγητού και κλιματισμού, στις οποίες στον Πειραιά έλεγαν με νόημα ότι... την επόμενη φορά θα σερβίρουμε αστακομακαρονάδα στον κ. Ενροτέ, τότε θα μπορούσαν στον Πειραιά να κάνουν λόγο για νίκη γοήτρου, αν και στόχος είναι η παραμονή του Μιραλάς στον Ολυμπιακό και τίποτα άλλο.

Κι αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει πράξη αυτό το οποίο ζήτησε η πλευρά του Μιραλάς, να συζητήσει δηλαδή ο ίδιος ο παίκτης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στο ραντεβού αυτό να τελειώσουν όλα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή η κουβέντα να γίνει επί κυπριακού εδάφους, καθώς όπως σας έχει ενημερώσει σχετικώς το thrylos.gr ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθεί στη Μεγαλόνησο για τα δύο φιλικά της επόμενης εβδομάδας.