ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Εάν δεν "πέσει" στα λεφτά, ο Πάρντο φεύγει

Εάν δεν "πέσει" στα λεφτά, ο Πάρντο φεύγει

Την Παρασκευή (13/5) θα γίνει το ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πάρντο, με την πειραϊκή ΠΑΕ να έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον 28χρονο γκολκίπερ: "H πέφτεις στα 250 χιλιάρικα ή φεύγεις". Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.
Παρασκευή και... 13εις θα γίνει το ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Ούρκο Πάρντο και στο τέλος θα φανεί το κατά πόσο η ημερομηνία παρουσιάστηκε "γρουσούζικη" για τον 28χρονο τερματοφύλακα.
Στην πειραϊκή ΠΑΕ, πάντως, είναι ξεκάθαροι στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και έχουν στείλει, ήδη, το μήνυμα στον Βελγοϊσπανό πορτιέρο: "Ή πέφτεις οικονομικά στα 250 χιλιάρικα ή φεύγεις". Ο Ούρκο Πάρντο, από την πλευρά του, ναι μεν έχει επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη ζητάει από την διοίκηση το ετήσιο κασέ του να φτάσει τις 400.000 ευρώ, αίτημα, όμως, το οποίο απορρίφθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς έχει αντίθετη άποψη.


Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο επισημαίνουν πως το... πολύ να του γίνει μία αύξηση 50.000 ευρώ, δηλαδή, από τα 250.000 που πήρε φέτος, οι αποδοχές του - το μάξιμουμ- να φτάσουν τις 300.000 ευρώ, οπότε αν ο28χρονος πορτιέρο θέλει πραγματικά να παραμείνει στην ομάδα, θα πρέπει να ταχθεί με την σκληρή οικονομική πολιτική της πειραϊκής ΠΑΕ όσον αφορά στα συμβόλαια παικτών.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, από την πλευρά του, έχει επισημάνει στην διοίκηση πως επιθυμεί την παραμονή του Ούρκο Πάρντο στην ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Πάρντο είναι μεταξύ της διοίκησης και του παίκτη. Το ότι αγωνίζεται, λοιπόν, ο Βελγοϊσπανός στα φιλικά της Κύπρου, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα συνεχίσει και την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ίσα-ίσα, μπορεί οι συμμετοχές του αυτές να είναι και οι τελευταίες του με τους Πρωταθλητές Ελλάδος, αν δεν συμβαδίσει με την πρόταση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε φέτος στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Ραπίντ Βουκουρεστίου, με την οψιόν αγοράς του παίκτη να φτάνει τις 300.000 ευρώ, την οποία οι Πειραιώτες αναμένεται να ενεργοποιήσουν, εφόσον, όμως, αν συμφωνήσουν με τον Ούρκο Πάρντο στο ετήσιο κασέ του συμβολαίου του.
 
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου