ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Στις 18:30 το φιλικό με την Ραντνίτσκι

Στις 18:30 το φιλικό με την Ραντνίτσκι

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το φιλικό ματς με την σερβική Ραντνίτσκι (18:30) στο ΣΕΦ, το οποίο θα έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων. Δεν θα παίξει ο Σπανούλης, αλλά καλυτερεύει η κατάσταση του,
Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχει, ήδη, ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή (15/5) στο "Ελληνικό". Το απόγευμα (18:30) της Τρίτης (10/5), μάλιστα, οι Πειραιώτες θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στο ΣΕΦ κόντρα στην σερβική Ραντνίτσκι, το οποίο θα έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα υπάρχουν διαιτητές, το... κουμάντο στα σφυρίγματα θα το κάνει ο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος θα διακόπτει την αναμέτρηση όποτε το κρίνει απαραίτητο ώστε να κάνει τα δικά του σχόλια και τις δικές του παρατηρήσεις προς τους παίκτες του.

Ο Σέρβος τεχνικός θα δοκιμάσει διάφορα συστήματα, τακτικές και "τρικ, ενόψει Παναθηναϊκού, αλλά στο φιλικό δεν θα αγωνιστεί ο Βασίλης Σπανούλης ώστε να προστατευθεί.

H κατάσταση του Red-Bill, πάντως, έχει βελτιωθεί και θα προλάβει, σίγουρα, να δώσει το "παρών" στον τελικό, αν και θεωρείται δεδομένο πως θα είναι επηρεασμένος από το διάστημα απουσίας του από την αγωνιστική δράση λόγω του τραυματισμού του.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου