ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

«Θρύλος ο MVP!»

«Θρύλος ο MVP!»


Η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν ο πραγματικός MVP της φετινής χρονιάς. Αυτό τόνισε ο ο Ντίμα Φιλίποφ στον NOVAΣπορ FM 94,6, για την καταπληκτική σεζόν που είχαν οι ερυθρόλευκοι κατακτώντας το... τρεμπλ.

Τι είπε ο πασαδόρος του Ολυμπιακού:

Για το αν είχαν στο μυαλό τους στην αρχή της σεζόν οι παίκτες του Ολυμπιακού την εφετινή επιτυχία: «Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό είναι γεννημένη για να κατακτά τίτλους. Στο ξεκίνημα της περιόδου, κανείς δεν πίστευε τι μπορούμε να πετύχουμε. Με τέτοια προβλήματα που είχαμε ήταν λογικό αλλά εμείς τους διαψεύσαμε γιατί απλώς γνωρίζαμε τις δυνατότητες μας και ξέραμε τι αξίζαμε».

Για την ψυχή και το πάθος που έδειξαν στα κρίσιμα ματς: «Όλοι μας είχαμε δίψα για διάκριση. Γι’ αυτό κάναμε φοβερά παιχνίδια και αυτές τις ανατροπές στα ματς με Ηρακλή και Παναθηναϊκό τόσο σε Κύπελλο όσο και σε πρωτάθλημα. Βέβαια, αυτό είναι δουλειά του κόουτς μας του Γιάννη Καλμαζίδη που μας καθοδηγούσε άψογα από τον πάγκο».

Για τον ποιον θεωρεί MVP της εφετινής περιόδου: «MVP είναι ο Ολυμπιακός. Είναι όλη η ομάδα. Αυτά που πετύχαμε θέλουν ομαδικότητα και εμείς την είχαμε. Δεν νομίζω να άντεχε κάποιος άλλος να πετύχει αυτά που κάναμε εμείς».

Για το ποια είναι η χειρότερη και η καλύτερη στιγμής που θυμάται από φέτος: «Η χειρότερη ήταν τότε που ξεκινούσαν τα προβλήματα και έφυγαν οι πρώτοι από την ομάδα όπως ο κόουτς Γκουλινέλι και ο Ζέκοφ। Η καλύτερη στιγμή είναι η κάθε στιγμή που σηκώναμε και πανηγυρίζαμε το τρόπαιο που κατακτούσαμε».
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου