ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Συμφώνησα σε 2 λεπτά»!


Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Συμφώνησα σε 2 λεπτά»!

7 Μαΐου, 2011 
ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΟ επόμενος αρχηγός του Θρύλου μιλάει για το πως υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, τι γνώμη έχει για τον Μαρινάκη, ποιο ήταν το μυστικό της φετινής χρονιάς, ποια στιγμή θέλει να ξεχάσει και φυσικά απαντά στο αν θέλει το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού. Μην βιάζεστε όμως. Σήμερα θα διαβάσετε το πρώτο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης στο οποίο o Αβραάμ Παπαδόπουλος μιλά για την ανανέωση του συμβολαίου του και για το αν θα γίνει ο αρχηγός του Θρύλου τα επόμενα χρόνια…
• Φανταζόσουν μια τέτοια πορεία ερχόμενος από τον Αρη;
«Ολοι έχουμε φιλοδοξίες και όνειρα. Εγώ γνώριζα ότι ερχόμουν στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας από την αρχή. Πριν ακόμα πάρω τα πρωταθλήματα. Αυτό με κάνει πραγματικά χαρούμενο για την επιλογή μου».
• Πρόσφατα επέκτεινες το συμβόλαιό σου έως το 2015…
«Η δυναμική της ομάδας είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ωραία σε μια ομάδα. Το ίδιο και οι τίτλοι. Και η Ευρώπη όμως είναι σημαντική και κάτι το οποίο θέλουμε όλοι μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να φτάσουμε την ομάδα ψηλά. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα αλλά έχουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα να φτάσουμε και στην Ευρώπη ψηλά».
• Ηταν εύκολη η απόφαση σου;
«Σε αυτές τις περιπτώσεις πρώτα πρέπει να θέλει η ομάδα. Από την στιγμή που η ομάδα ήθελε η επιθυμία η δικιά μου ήταν να μείνω στον σύλλογο. Είναι ένας σύλλογος που με ικανοποιεί. Ικανοποιεί τις φιλοδοξίες μου. Πλήρωσε για μένα, με εκτίμησε με σεβάστηκε. Είμαι πολύ περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτήν την ομάδα».
• Η συμφωνία με τον πρόεδρο ήταν γρήγορη;
«Είχαμε και κάποια άλλα πράγματα να συζητήσουμε για την ομάδα. Για το συμβόλαιο πάντως το θέμα διήρκεσε ένα δύο λεπτά. Ηταν επιθυμία μου να μείνω. Το έχω ξαναπεί. Εάν υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές συμφωνείς και δίνεις τα χέρια».
• Μετά την πρώτη σου χρονιά στον Ολυμπιακό το όνομά σου ακούγεται συνέχεια για ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Τελικά είχε έρθει ποτέ πρόταση;
«Πρόταση δεν ξέρω αν έχει έρθει και δεν θυμάμαι εάν είχε έρθει. Υπήρχε ενδιαφέρον αλλά η επιθυμία η δική μου είναι γνωστή. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός. Εγώ ήθελα να μείνω στον σύλλογο».
• Δεν σκέφτεσαι το εξωτερικό ως ενδεχόμενο;
«Την δεδομένη στιγμή όχι. Το μυαλό μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εχει τα πάντα. Εχει ξεφύγει από τις υπόλοιπες ομάδες έχει τις εγκαταστάσεις, έχει μία διοίκηση που είναι πολύ κοντά στην ομάδα έχει τον κόσμο που την στηρίζει πάντα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή να δουλέψει με την ηρεμία του αλλά και να βελτιώνεται συνεχώς»
• Μπορεί αυτή η ομάδα να καθιερωθεί και στην Ευρώπη;
«Μπορούμε. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να χτίζει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Είναι μια καινούργια ομάδα θέλει λίγο χρόνο αλλά πιστεύω πως μπορεί να το κάνει».
• Πως κατάφερε ο Ολυμπιακός να μετατραπεί από μία ομάδα που τερμάτισε 5η και αποκλείστηκε από την Μακάμπι, σε πρωταθλήτρια, παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο;
«Ηταν πολύ δύσκολη χρονιά η περσινή και συνεχίστηκε με τον αποκλεισμό στον Ισραήλ. Εγιναν ορισμένες αλλαγές που βοήθησαν την ομάδα. Ηρθε ένας προπονητής που ξέρει τα ελληνικά δεδομένα. Ξέρει τον Ολυμπιακό και αμέσως ξεκινήσαμε να παίζουμε ένα ελκυστικό πδοοσαιρο. Υπήρξαν κάποια διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί. Το γνωρίζαμε όμως αυτό γιατί ήμασταν μια καινούργια ομάδα. Η ομάδα είχε σταθερότητα εάν εξαιρέσουμε κάποια παιχνίδια όπως με τον Ηρακλή. Δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε αλλά μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε με δουλειά».
• Ναι, αλλά τι περισσότερο μπορεί να κάνει η ομάδα; Χάσατε μόνο πέντε παιχνίδια και φέτος κυνηγάτε αρκετά ρεκόρ…
«Αυτή η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες. Εχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα σε υψηλό επίπεδο και το κυριότερο πολύ καλοί χαρακτήρες. Εάν είμαστε ταπεινοί και δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση μπορούμε να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα».
• Γίνεται πολύς λόγος για το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μετά και την επέκταση του συμβολαίου σου, νιώθεις έτοιμος;
«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να είσαι αρχηγός στον Ολυμπιακό. Σας μιλάω ειλικρινά όμως δε το σκέφτομαι. Θέλω να είμαι αλλά αυτό θα το επιλέξουν άλλοι. Εάν έχω αυτά που πρέπει να έχει κάποιος για να είναι αρχηγός του Ολυμπιακού και με επιλέξουν τότε θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Δεν με απασχολεί όμως. Εγώ θέλω να είμαι υγιής και να δίνω το 100%. Το ποιος θα είναι αρχηγός είναι σημαντικό, αλλά σας λέω αλήθεια δεν έχω πρόβλημα να είναι κάποιο άλλο παιδί».
• Ηταν η καλύτερή σου σεζόν, έτσι δεν είναι;
«Ολοι μας δουλεύουμε πάντα για να είμαστε καλύτεορι. Σίγουρα έχω βελτιωθεί και εγώ. Είναι φυσιολογικό όμως από την στιγμή που δουλεύω σε κάθε προπόνηση. Αυτό συνδυάζεται με την καλή πορεία που κάνει η ομάδα. Μπορεί και πέρσι να ήμουν το ίδιο καλός αλλά από την στιγμή που δεν πετυχαίνει τους στόχους δεν μπορείς να το πεις αυτό».
/www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου