ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Στάζουν… μέλι οι Κύπριοι για Ολυμπιακό και Μαρινάκη


Στάζουν… μέλι οι Κύπριοι για Ολυμπιακό και Μαρινάκη

12 Μαΐου, 2011 
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΥΠΡΟΣ ΣΩΣΤΗΗ παρουσία του Ολυμπιακού στην Κύπρο δεν είχε να κάνει μόνο με το να ικανοποιήσει τους Κύπριους οπαδούς του συλλόγου που λαχταρούσαν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Είχε να κάνει και με τη συνέχεια του φιλανθρωπικού του έργου, με αποτέλεσμα οι Κύπριοι να στάζουν… μέλι τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και προσωπικά για τον πρόεδρο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Χθες το μεσημέρι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Ένα πρόσωπο που το έχουμε δει πολλάκις μέσα στη χρονιά, με διάφορες εκδηλώσεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία, δείγμα του ότι βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Επισκέφθηκε μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών, Γιώργο Αμανατίδη, αλλά και πολλά πιτσιρίκια από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Κύπρο, το παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Λεμεσού.
Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έδειξε ζεστό ενδιαφέρον για την κατάσταση του νοσοκομείου και αφού αρχικά μοίρασε δώρα στα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, παρέδωσε και μία επιταγή 10 χιλιάδων ευρώ στη διοίκηση του νοσοκομείου. Και δεν ήταν μόνο αυτά.
Χθες το μεσημέρι πήγε ο Γιάννης Φετφατζίδης στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Αγία Νάπα και μοίρασε δώρα, ενώ οι Γιάννης Μώραλης, Μάρκο Πάντελιτς και Αβραάμ Παπαδόπουλος βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην Θύρα 7 Λεμεσού. Ο Μώραλης απευθυνόμενος στον κόσμο είπε ότι «δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου», ενώ οι δύο ποδοσφαιριστές υποσχέθηκαν ότι θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του τίτλου τη νέα χρονιά, αλλά και μία καλή πορεία στην Ευρώπη.Τέλος αργά χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το τραπέζι στην ομάδα και σε μέλη της Θύρας 7 Λεμεσού.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου