ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Σήκωσε το!!!

Σήκωσε το!!!


ΓΙΑ ΤΟ 3 ΣΤΑ 3 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ…Το πρώτο από τα τρία (αν χρειαστούν) title shots έφτασε για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «κόκκινες» γοργόνες αντιμετωπίζουν το απόγευμα της Δευτέρας (19:00) την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού και με νίκη φτάνουν στον πολυπόθητο αριθμό 3, που θα τις επαναφέρει στον θρόνο του Πρωταθλητή Ελλάδας, μετά το περσινό διάλλειμα.
Οι «ερυθρόλευκες» με τις δύο νίκες στους στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια (σε Λαιμό και Παπαστράτειο) και σε συνδυασμό με την 3η θέση στο Final 4 της Ισπανίας ( θέση η οποία θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη, αν δεν υπήρχε η «σφαγή» του ημιτελικού απέναντι στην Οριζόντε Κατάνια), έχουν αποδείξει πως φέτος είναι φτιαγμένες για «μεγάλα πράγματα».
Το μόνο που απομένει είναι ακόμα μία νίκη, απέναντι στην κάτοχο του τίτλου. Βουλιαγμένη. Νίκη η οποία πρέπει να έρθει στο αποψινό παιχνίδι καθώς ενδεχόμενη επικράτηση του ΝΟΒ θα επιτρέψει στο πολύπειρο συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου, να κάνει ελπίδες ανατροπής και μία ομάδα όπως η (αδιαμφισβήτητης αξίας) Βουλιαγμένη, πρέπει να την «σκοτώνεις» όταν σου δίνεται η ευκαιρία.
Το ηθικό στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού βρίσκεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα και άπαντες είναι αισιόδοξοι για την αποψινή αναμέτρηση. Ελπίζουμε αυτή η αισιοδοξία να μετατραπεί σε μία ακόμα πειστική εμφάνιση, στην πισίνα του Λαιμού, που θα φέρει το πρωτάθλημα στον Πειραιά.

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου