ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Δεξιώσεις αλλά και ραντεβού με τους φίλους του Θρύλου!


Δεξιώσεις αλλά και ραντεβού με τους φίλους του Θρύλου!

11 Μαΐου, 2011
κυπροσ θυρα 7Η άφιξη του Ολυμπιακού στην Κύπρο κινητοποίησε του συλλόγους της ΑΕΚ Λάρνακας και του Απόλλωνα Λεμεσού που επιθυμούν να κάνουν άνετη την παραμονή των πρωταθλητών στο νησί.
Χθες το βράδυ, η διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας δεξιώθηκε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη και την αποστολή του Ολυμπιακού, ενώ σήμερα σειρά είχαν οι διοικούντες του Απόλλωνα Λεμεσού για να παραθέσουν γεύμα, πριν από την αυριανή φιλική αναμέτρηση.
Απόψε μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει το τραπέζι στην ομάδα, κόντα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή.
Παράλληλα όμως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα έχει και μια σημαντική συνάντηση με τους εκπροσώπους από την Παγκύπριο Ένωση Φίλων Ολυμπιακού, που στηρίζει ενεργά τον Θρύλο με την παρουσία των φιλάθλων από τη Μεγαλόνησο τόσο στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όσο και στα εκτός έδρας ματς των πρωταθλητών.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί τη συνάντηση αυτή για να γνωρίσει και να ευχαριστήσει τους φίλους του Ολυμπιακού στην Κύπρο για την υποδειγματική συμπεριφορά τους σε όλα τα γήπεδα που αγωνίστηκαν οι πρωταθλητές και να τους επιστήσει παράλληλα την προσοχή για την αποφυγή κρουσμάτων βίας, ειδικά σε προβοκατόρικες συμπεριφορές άλλων, που επιθυμούν να διαταράξουν την ηρεμία της Ολυμπιακής οικογένειας.
Είναι άλλωστε πρόσφατα τα ντροπιαστικά παραδείγματα από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ επιθυμεί οι φίλαθλοι του μεγαλύτερου Ελληνικού συλλόγου να συνεχίσουν να έχουν την επόμενη αγωνιστική σεζόν την υποδειγματική στάση που όλοι χαρήκαμε φέτος.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου