ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΗΚΑΤΕ????

ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΗΚΑΤΕ ????

Ψάχνεται για τις διαρροές η Εισαγγελία, πέρασε του Πιλάβιου...

30.06.2011 Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις διαρροές στον Τύπο, υλικού από την δικογραφία για την υπόθεση των "στημένων", διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ιωάννης Σακελάκος.
Ψάχνεται για τις διαρροές η Εισαγγελία, πέρασε του Πιλάβιου...
Το αίτημα του Σοφοκλή Πιλάβιου βρήκε ανταπόκριση στις εισαγγελικές αρχές. Πιο συγκεκριμένα την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις διαρροές στον Τύπο, υλικού από την δικογραφία για το σκάνδαλο των στημένων, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ιωάννης Σακελάκος.
Η εντολή του, δόθηκε μετά από παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, ο οποίος δέχθηκε σχετική καταγγελία με αντίστοιχο αίτημα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο Πιλάβιος σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τον κ. Τέντε, να φροντίσει για την προστασία ανθρώπων της Ομοσπονδίας που εκτίθενται λόγω αναφορών στα ονόματα τους στους διαρρέοντες διαλόγους, που δημοσιοποιούνται παρανόμως.
Αντικείμενο της έρευνας, που θα ανατεθεί σε Εισαγγελέα Εφετών, είναι να εξακριβωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του άρθρου περί δικαστικού ή επαγγελματικού απορρήτου και όπως εκτιμάται αφορά τόσο δικαστικούς και νομικούς όσο και δημοσιογράφους. Στο περιθώριο της έρευνας αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν δημοσιογράφοι του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου που ασχολήθηκαν με το επίμαχο ρεπορτάζ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου