ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η ανακοίνωση για το Παγκόσμιο συνέδριο από τη Θύρα 7

Η ανακοίνωση για το Παγκόσμιο συνέδριο από τη Θύρα 7

2 Ιουλίου, 2011 
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν απο λίγο η Θύρα 7 για το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο που διεξήχθη σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Η ανακοίνωση υπογράφεται απο τους 117 συνδέσμους της και αναφέρει τα εξής
syn3Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Β.Μαρινάκη και εκπροσώπων απο 117 συνδέσμους της Θύρας 7 απο Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την νόμιμη λειτουργία των συνδέσμων, την εξάλειψη της βίας απο τις κερκίδες, την ανάληψη των ευθυνών των συνδέσμων όσο αφορά τα μέλη τους, την ενίσχυση και υποστήριξη του ερασιτέχνη και την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Β.Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται απο εκείνους που δεν θέλουν την διαφάνεια και τους ίσους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Παράλληλα εκφράστηκε η ανησυχία για το μέλλον του μπασκετικου Ολυμπιακού. Οι σύνεδροι ομόφωνα εξέδωσαν το παρακάτω ψήφισμα:

Στο 4ο Παγκοσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, οι σύνδεσμοι τις, εκφράζουν την ελπίδα οτι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα ανακαλέσουν την απόφαση τους να αποτραβηχτούν απο την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απαιτώντας από την πολιτεία να διασφαλίσει την διεξαγωγή για την διοργάνωση ενός ισότιμου και αξιόπιστου πρωταθλήματος.

Οι 117 σύνδεσμοι της Θύρας 7
 
/www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου