ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Θέλει ο Ντάρμπισιρ, αλλά...

Θέλει ο Ντάρμπισιρ, αλλά...

Ο επαγγελματισμός που διέπει τον Ματ Ντάρμπισιρ δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, καθώς για ακόμη μία φορά ο Άγγλος κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αυτό, όμως, αρκεί για να εξασφαλίσει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας περιόδου; Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει τις αποφάσεις του.
Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το απόγευμα της Παρασκευής, έκανε λόγο για απουσία του Ματ Ντάρμπισιρ από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, έπειτα από άδεια που του χορήγησαν οι ερυθρόλευκοι.
Ο 25χρονος, όμως, έκανε την έκπληξη και λίγο αργότερα ενημέρωσε πως δεν θα κάνει χρήση της 7ήμερες άδειας και θα δώσει κανονικά το παρών την Δευτέρα στου Ρέντη.

Είναι γεγονός πως, ο Ντάρμπισιρ επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στον Θρύλο και να παλέψει για το στοίχημα της καθιέρωσης στην αρχική ενδεκάδα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά δύσκολο στόχο, αν αναλογιστούμε ότι στην δύναμη κρούσης των πρωταθλητών, στην παρούσα φάση δεσπόζουν τα ονόματα τον Ραφίκ Τζεμπούρ, Κέβιν Μιραλάς και Μάρκο Πάντελιτς, ενώ πάντα στο ρόστερ υπάρχει και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος, όμως, επίσης πολύ δύσκολα θα παραμείνει.

Ο Άγγλος, ο οποίος εντυπωσίασε τους πάντες με τις εμφανίσεις του, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2008-09, όταν και αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού από την Μπλάκμπερν. Από τότε, όμως, έχουν αλλάξει πολλά, καθώς ακολούθησε μία αρκετά μέτρια σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού (σ.σ.: επηρεασμένος σε μεγάλο βαθμό από το πρόβλημα στους κοιλιακούς), αλλά και δυσάρεστο πέρασμα από τα γήπεδα της Αγγλίας με την φανέλα της Μπέρμπιγχαμ.

Εν ολίγοις, η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα, χωρίς, ωστόσο σε καμία περίπτωση να μπορεί κανείς να πει ότι είναι "τελειωμένος" ποδοσφαιρικά, από την στιγμή που και πολύ καλή ηλικία βρίσκεται, αλλά και οι παραστάσεις που έχει στα γήπεδα είναι εξαιρετικές.

Παρ' όλα αυτά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εδώ και αρκετό καιρό διαμηνύσει στους διοικούντες την ΠΑΕ, πως ο Ντάρμπισιρ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του, ενόψει της νέας περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Βρετανός να μην έχει νέα ευκαιρία για να αποδείξει ότι αξίζει να παραμείνει στον Θρύλο.

Άλλωστε, η απόφαση του Βάσκου τεχνικού μοιάζει ειλημμένη και πολύ δύσκολα δεν θα αποτελέσει παρελθόν, ο 25χρονος, ο οποίος πάντως, δικαιολογημένα έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά των οπαδών του Ολυμπιακού, μετά από την συγκλονιστική του εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2009, αλλά και το γκολ του στο ΟΑΚΑ την επόμενη σεζόν κόντρα στον ΠΑΟ.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου