ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

«Πρώτη» χωρίς διεθνείς και Ματ

«Πρώτη» χωρίς διεθνείς και Ματ

01/07/2011

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου επιστρέφουν στα ...βάσανα από τη Δευτέρα. Στις 18:00 το απόγευμα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, θα συγκεντρωθούν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ρέντη και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν. Εκεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μιλήσει στους παίκτες του και τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα των πρωταθλητών θα γνωρίσουν τους συμπαίκτες τους για πρώτη φορά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Απόντες από την «πρώτη» θα είναι οι διεθνείς Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις 8 Ιουλίου καθώς και οι Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μανιάτης, Ντένις Ρόμενταλ και Όλοφ Μέλμπεργκ οι οποίοι θα συναντήσουν την ομάδα στο Ζέεφελντ στις 14 του μηνός. Άδεια μίας εβδομάδας έχει λάβει από τη διοίκηση και ο Ματ Ντάρμπισιρ».
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου