ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Κατάι: "Ανυπομονώ να παίξω (video)

       Κατάι: "Ανυπομονώ να παίξω  (video)     

Τετάρτη 29, Ιούνιος 2011

Οι Αλεξάντερ Κατάι και Πετρ Γκρμπιτς βρίσκονται από την Τρίτη στην Ελλάδα και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, σήμερα θα αποτελέσουν παίκτες του Ολυμπιακού. Ο πρώτος σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για να φορέσει τα ερυθρόλευκα (video).
Από ιατρικές εξετάσεις περνάει σήμερα (29/6) ο Αλεξάντερ Κατάι, ο οποίος μίλησε στην Sportday: "Ναι, είμαι στην Ελλάδα και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις".

Ωστόσο σε ερώτηση αν μετά θα υπογράψει, χαμογέλασε και απάντησε: "Αυτό δεν το ξέρω".

Στη συνέχεια μίλησε και για την προοπτική να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για μένα. Ανυπομονώ να παίξω. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".

Ο Αλεξάνταρ Κατάι είναι γεννημένος στις 6/2/1991 και "συστήθηκε" φέτος στο ευρύ κοινό με 22 συμμετοχές και 3 γκολ για λογαριασμό της της Βοϊβοντίνα η οποία τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στο τέλος της σεζόν κλήθηκε στην Κ-21 της Σερβίας και αγωνίστηκε σε δύο φιλικά πριν λίγες ημέρες.

Αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής στο 4-1-4-1 της ομάδα του, αλλά κάλλιστα μπορεί να παίξει και τον ρόλο του... Φουστέρ.

Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός διακρίνεται για την πολύ καλή του ντρίμπλα αλλά και για το δυνατό σουτ, με την μπάλα να φεύγει από το πόδι του σε πρόσφατο αγώνα με 127 χλμ/ώρα! Ο 22χρονος Πετρ Γκρμπιτς αγωνίζεται στην επίθεση και διακρίνεται για την ταχύτητα του.

Δείτε τον Κατάι εν δράσει:


Aleksandar Katai in action by bouklesto18
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου