ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

«Υπάρχει οικονομική διαφορά, αλλά..»

«Υπάρχει οικονομική διαφορά, αλλά..»

01/07/2011
«Υπάρχει οικονομική διαφορά, αλλά..»
Ανικανοποίητος από την πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες δήλωσε στη Sportday ότι είναι ο Φρανσίς Ντεκουριέρ.

Ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου έριξε το «μπαλάκι» στην πλευρά των Πειραιωτών, υποστηρίζοντας ότι είναι στο χέρι τους να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αφού η διαφορά που υπάρχει δεν είναι μεγάλη.
«Έχουμε λάβει την πρόταση του Ολυμπιακού με φαξ και την εξετάζουμε. Υπάρχει μία οικονομική διαφορά σε σχέση με αυτά που ζητάμε, στα μάτια μου όμως δεν είναι μεγάλη. Είναι οικονομικό το θέμα, αλλά δεν είμαστε μακριά», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού συλλόγου, για να συμπληρώσει:

«Νομίζω ότι είναι στο χέρι του Ολυμπιακού πλέον, δεδομένου ότι ξέρει τι ζητάμε. Να κάνει την τελευταία κίνηση για να φτάσουμε σε συμφωνία».

Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της Ουντινέζε για τον Σάντσες, απάντησε: «Ναι, έχουμε προσφορά και από μία ιταλική ομάδα, την Ουντινέζε, διότι ο Σάντσες είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης. Η καλύτερη πρόταση είναι του Ολυμπιακού, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει η μεταγραφή»

Καταλήγοντας υπογράμμισες για το πότε θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις: «Στις επόμενες μέρες πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε σε συμφωνία».

Ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Κολομβιανό μέσο για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως τονίζει η Sportday, ο Σάντσες έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένο προσύμφωνο και περιμένει να τα βρουν οι δύο ομάδες, ώστε να έρθει στην Ελλάδα, μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα, για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Επιστροφή σε Τζαβέλλα

Οι μειωμένες απαιτήσεις της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχουν επαναφέρει στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο Έλληνας μπακ είναι μέσα στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας, αφού αποτελεί πολύ καλή λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, παρά την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ μπακ.

Ο γερμανικός σύλλογος αρχικά ζητούσε 2 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή αμυντικό, ενώ τώρα έχει πέσει στο ένα εκατομμύριο ευρώ περίπου. Από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν προέκυπτε κάποια κίνηση στο εγγύς μέλλον για τον Τζαβέλλα, αλλά το γεγονός ότι ο παίκτης εμπίπτει στο πλάνο ελληνοποίησης του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια πρόταση από την επόμενη εβδομάδα.

Υπογράφει σήμερα ο Δασκαλάκης

Τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αναμένεται να περάσει σήμερα ο Σήφης Δασκαλάκης, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει σε συνεργασία 2+1 ετών και αν όλα πάνε καλά στα τεστ του, θα γίνει ο τρίτος πορτιέρο της ομάδας μετά τους Κοστάντσο και Μέγιερι.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου