ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ !!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ !!!


ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ...ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ..ΕΜΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ....ΑΛΛΩΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΣΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ....ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΝ ΒΑΖΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ....ΜΑΘΗΜΕΝΗ Η ΓΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΚΑ.....ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΥΦΧΩΝΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ αεκακι ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ.....,ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΚΑΛΕΙΣΤΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΦΙΔΗΣ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΒΒΑ....
ΕΕΙΞΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ....ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!

«Ντροπή για την ιστορία του Ηρακλή»

02/07/2011

«Ντροπή για την ιστορία του Ηρακλή»Διαχώρισε την θέση του από αυτούς που ψήφισαν υπέρ της ανάμειξης του Μάκη Ψωμιάδη στα διοικητικά του Ηρακλή ο Σάββας Κωφίδης, ο οποίος την χαρακτήρισε ντροπή για την ιστορία του συλλόγου. Ο πρώην τεχνικός του «Γηραιού» τόνισε πως η ψηφοφορία του Ερασιτέχνη Ηρακλή ήταν τραγελαφικό περιστατικό και εκτός των άλλων διχάζει και τον κόσμο που υποστηρίζει την ομάδα.

Διαβάστε όσα είπε στην εφημερίδα «Goal» ο Σάββας Κωφίδης:

«Αποτελεί ντροπή για την ιστορία και τον πολιτισμό που εκφράζει αυτή η ομάδα. Πριν από λίγο καιρό μας φώναξαν στην ΠΑΕ για να βοηθήσουμε, ώστε να γίνει ένας δίκαιος αγώνας και η ομάδα να παίξει στην Super League.
Αποδείχτηκε τελικά ότι αυτοί που παρέμειναν στη Μίκρα σε συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο είχαν άλλους σκοπούς. Η ψηφοφορία αυτή αποτελεί ένα τραγελαφικό περιστατικό και είναι διχαστική για τον κόσμο. Κάποιοι θα πρέπει να θυμηθούν το πώς έφυγαν από την ΠΑΕ οι Μπέος και Σαμάβαρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου