ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

"Για πάντα στο λιμάνι, Αγγελόπουλοι!"

"Για πάντα στο λιμάνι, Αγγελόπουλοι!"

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μαζεύτηκε στο πάρκινγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και φώναξε στους αδερφούς Αγγελόπουλους να μείνουν στο λιμάνι. Το RedPlanet.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα.
Εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού μαζεύτηκαν στο πάρκινγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την αυθόρμητη συγκέντρωση που είχε κανονιστεί μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας από τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να παραμείνουν στο τιμόνι της ΚΑΕ.
H είδηση της αποχώρησης των αδερφών Αγγελόπουλων από την ηγεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε ΣΟΚ στους οπαδούς του Θρύλου. Δύο άνθρωποι που εμφανίστηκαν ξαφνικά μια ημέρα και έδωσαν ξανά την ελπίδα στον ερυθρόλευκο λαό, ότι το τμήμα μπάσκετ θα επιστρέψει σε ημέρες δόξας, αποφάσισαν εντελώς αιφνιδιαστικά να δηλώσουν πως φεύγουν από την ομάδα. Το πως και το γιατί το ανέλυσαν στην ανακοίνωση τους.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια. Ποτέ εξάλλου δεν το έχουν κάνει όταν νιώθουν πως η μεγάλη τους αγάπη απειλείται. Και ο Ολυμπιακός με την αποχώρηση των Αγγελόπουλων κινδυνεύει να γυρίσει στα χρόνια της απόλυτης παρακμής και του αγωνιστικού ξεπεσμού. Έτσι λοιπόν οι φίλοι της ομάδας μέσω ενός γκρουπ που δημιουργήθηκε στο facebook με τίτλο "Για πάντα στο Λιμάνι Αγγελόπουλοι" κανόνισαν να συναντηθούν την Πέμπτη (30/6) στο parking του ΣΕΦ προκειμένου να δείξουν στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ότι επιθυμούν την παραμονή τους στην ηγεσία του τμήματος.

Όπερ και εγένετο! Η παρουσία των οπαδών του Θρύλου ήταν συγκλονιστική και το κυριότερο είχε παλμό, ενθουσιασμό και φωνή μέσα από τα βάθη της ψυχής τους! Το σύνθημα "Για πάντα στο Λιμάνι Αγγελόπουλοι" που έβγαινε από τα χείλη των λίγο παραπάνω από 1000 αγνών φίλων του Ολυμπιακού δημιουργούσε ανατριχίλα και "έσκιζε" τον πειραϊκό ουρανό! Νέοι, ηλικιωμένοι, πατεράδες με τα παιδιά τους, άνθρωποι που προτίμησαν να χάσουν το μεροκάματο τους προκειμένου να παραβρεθούν σε αυτή την συγκέντρωση υπέρ της παραμονής των Αγγελόπουλων, έστειλαν το μήνυμα στα αδέρφια!

Ένα μήνυμα ξεκάθαρο, αδιαμφισβήτητο, ένα μήνυμα από καρδιάς, που δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού επιθυμούν να ακούσουν τα αδέρφια, τους Αγγελόπουλους που μοιράζονται την ίδια τρέλα μαζί τους για τον Ολυμπιακό, να ανακαλούν την πρόθεση τους να αποχωρήσουν.

Εκπληκτικό ήταν το σκηνικό με έναν αστυνομικό, ο οποίος είχε υπηρεσία στο ΣΕΦ λόγω των Special Olympics. Ο νεαρός αστυνόμος πλησίασε στο σημείο που κάθονταν τα παιδιά με τα τύμπανα, άνοιξε το πορτοφόλι του και τους έδειξε φωτογραφίες του από τη Θύρα 7 στο παλιό Καραϊσκάκης! Στη συνέχεια τους έλεγε ιστορίες από τον τελικό της Ρώμης το 97', ενώ ήταν έκδηλη η αγωνία του για το μέλλον του μπασκετικού Ολυμπιακού!

Οι κινητοποίηση των φίλων του Θρύλου δεν θα σταματήσει εδώ, αφού ήδη σχεδιάζουν να κάνουν κάτι παρόμοιο τις προσεχείς ημέρες. Ελπίδα όλων είναι να δουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή, με τους Αγγελόπουλους στον προεδρικό θώκο! Θα πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο τους; Η ιστορία θα δείξει!

Δείτε το LIVE του συλλαλητηρίου εδώ.


Gia panta sto limani Aggelopouloi by redplanetgr


Gia panta sto limani Aggelopouloi by redplanetgr


Gia panta sto limani Aggelopouloi 3 by redplanetgr


opados gia Aggelopoulous by redplanetgr


Synthimata by redplanetgr

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου