Δεν προτίθενται να φήσουν ακυβέρνητο το ερυθρόλευκο καράβι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, παραμένοντας στο τιμόνι του Θρύλου, μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί μια άξια διάδοχη κατάσταση.

Πάντως, αυτό δεν είναι το μόνο θετικό σημάδι, αφού ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραμένει στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Βασίλη Σπανούλη, γύρω από τον οποίο θα χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός.

Ο Ντούντα τα είπε εις διπλούν το προηγούμενο διήμερο με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, δείγμα του ότι όλα παραμένουν ανοιχτά και σα να διαφαίνεται μια αλλαγή πλεύσης προς το καλύτερο. Σίγουρα, το συλλαλητήριο και η αγάπη του κόσμου προς τα αδέλφια έπαιξε το ρόλο του...

Από εκεί και πέρα, ο Ντούντα θέλει κάποιες εγγυήσεις για να μείνει, αλλά λογικά θα τις λάβει, ενώ ηγέτης του νέου Θρύλου θα είναι ο V-Span. Ο κόμπο-γκαρντ των Πειραιωτών, δεν θα αποχωρήσει και η διοίκηση θα κάνει ορισμένες καλές μετεγγραφές, ενώ το λοκ άουτ στο ΝΒΑ αποδεικνύεται βάλσαμο.

Οι ερυθρόλευκοι θα χτυπήσουν την αμερικάνικη "πόρτα", ενώ το γεγονός ότι πολλά βαριά συμβόλαια αποδεσμεύονται, δημιουργεί περιθώρια ώστε να υπάρξουν χρήματα για να κινηθεί το τμήμα και να φτιαχτεί ένα άκρως αξιόμαχο σύνολο υπό τις οδηγίες του "σοφού".

Τα αδέλφια δεν θα αφήσουν την ομάδα στο έλεός της και θα κάνουν το χρέος τους. Μακάρι να υπάρξει και συνέχεια, διότι δεν πρέπει με τίποτα να απαξιωθεί το τμήμα...