ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Πριμ νίκης στον Εργοτέλη

Πριμ νίκης στον Εργοτέλη

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται το Σάββατο (24/9, 19:30) στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη και ο πρόεδρος των Κρητικών, Απόστολος Παπουτσάκης, έχει τάξει πριμ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του σε περίπτωση νίκης επί των ερυθρολεύκων.
Στο Παγκρήτιο δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός το Σάββατο (24/9, 19:30), όπου θα αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο Εργοτέλη. Οι Κρητικοί την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν από την ΑΕΚ με 1-0 στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που δικαιούνταν τουλάχιστον την ισοπαλία και έδειξαν πως μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα τους υποτιμήσει.
Παράλληλα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης, πέρασε από την προπόνηση της ομάδας του την Τετάρτη (21/9) και υποσχέθηκε πριμ σε περίπτωση νίκης απέναντι στους Πειραιώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό ανέρχεται στις 15.000 ευρώ, δίνοντας ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του Νίκου Καραγεωργίου. Όσον αφορά την προσέλευση των οπαδών στο Παγκρήτιο για το παιχνίδι του Σαββάτου, υπήρξε επίσημη τοποθέτηση του Λουδοβίκου Ορφανού.


Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του Εργοτέλη μίλησε στον "Athletic Radio 104,2" και αναφέρθηκε στην οργάνωση του αγώνα για την ομαλή είσοδο των θεατών στις κερκίδες του σταδίου:

"Έχουμε ρίξει το βάρος στο να ενημερώσουμε  και  να προετοιμάσουμε τον κόσμο. Πρέπει ο κόσμος  από τώρα να προμηθευτεί το εισιτήριο του. Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου έχει την καθυστέρηση της. Ο ι φίλαθλοι που θα έρθουν την τελευταία στιγμή για να προμηθευτούν εισιτήριο θα έχουν πρόβλημα.

Πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και εισιτήριο. Αυτό ισχύει και για τους φίλους του Ολυμπιακού. Ο φίλαθλος καταχωρείται ως πελάτης, εγγράφεται και προχωράει η διαδικασία της εισόδου του στο γήπεδο. Η διαδικασία για το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι απλή. Έρχεται ο φίλαθλος με την ταυτότητα του, κρατάμε τα στοιχεία του και παίρνει το εισιτήριο.

Θα αναγκαστούμε την ημέρα του αγώνα να μείνει κόσμος εκτός αν κάποιοι επιλέξουν να έρθουν στο γήπεδο την τελευταία στιγμή. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαμε φιλάθλους έξω από το γήπεδο ακόμη και στο 25ο λεπτό του αγώνα. Πρέπει ειδικά με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχει φύγει μέχρι την Παρασκευή ο κύριος όγκος των εισιτήριων.

Θέλουμε τα εκδοτήρια να έχουν κλείσει δυο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Γιατί διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα εσωτερικά. Δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου