ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Σιγα να μην ζητησουμε και συγγνωμη στον εφευρετη της αλητειας..

 Σιγα να μην ζητησουμε και συγγνωμη στον εφευρετη της αλητειας..

 17/01/2014

 

 Ρε Τρακη...πας καλα αγορακι μου? σε εχουν πειραξει τα φαρμακα εκει στην φαρμακοβιομηχανια που φαινεται...σε τι να σου ζητησουμε συγγνωμη? για την αλητεια σου? για οσα εχεις πει κατα καιρους για τον Ολυμπιακο γενικωτερα? για την οικογενειακη αλητεια στο μπασκετ που εχει κανει ο μπαμπας σου και ο θειος σου? πηγαινε σε κανενα γιατρο λεβεντη μου μπας και γινεις καλα...Ρε για ακου θρασσος μας χρωσταγε μας πηρε και το βοδι που λεει και η παροιμια. Δεν γραφω αλλα γιατι...θα παραφερθω...!

 Ιδου τι ειπε παλι ο στομας του....

 «Όχι μαζί τους αν δεν ζητήσουν συγγνώμη»

 
 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη συνάντηση με τους αθλητικούς εισαγγελείς όταν είδε πως ήταν εκεί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. «Όχι μαζί τους αν δεν ζητήσουν συγγνώμη», τόνισε.

«Όχι μαζί τους αν δεν ζητήσουν συγγνώμη»

Συνέχεια στην επεισοδιακή σχέση των διοικήσεων των «αιωνίων» δόθηκε την Παρασκευή. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη συνάντηση με τους αθλητικούς εισαγγελείς Αριστείδη Κορέα και Χαρίλαο Λακαφώση, όταν διαπίστωσε πως θα ήταν ταυτόχρονα παρόντες και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως δεν δέχεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί τους αν δεν απολογηθούν και αποχώρησε από τη διαδικασία δίνοντας διαβεβαιώσεις για καλή φιλοξενία των «ερυθρόλευκων» στο ντέρμπι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Αθλητικών Εισαγγελέων για προσωπική συνάντηση δεν μπορούσα παρά να δηλώσω «παρών». Φτάνοντας όμως εκεί, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μία προκαθορισμένη κοινή συνάντηση με τους κκ Αγγελόπουλους.

Εφόσον είχα προηγουμένως ενημερωθεί για την προοπτική κοινής συνάντησης, θα είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου, δεδομένου ότι, μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις των κκ Αγγελόπουλων σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου πέρυσι μετά τον τελικό Κυπέλου, το να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, χωρίς την παραμικρή εκ μέρους τους δήλωση συγνώμης, βαίνει πέρα από τα όρια της αξιοπρέπειάς μου.

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία των Αθλητικών Εισαγγελέων. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε τη Δευτέρα να διεξαχθεί μία αθλητική αναμέτρηση σε ομαλότατη και κόσμια ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικός πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου