ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Δηλωσεις παικτων (video)

 Δηλωσεις παικτων (video)

 5/10/2012

Σιόβας: Δύο νίκες επί της Μονπελιέ...

Ο Δημήτρης Σιόβας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο "Emirater", ενώ υπογράμμισε πως αν ο Ολυμπιακός πάρει δύο νίκες στα δύο ματς που ακολουθούν με τη Μονπελιέ, τότε θα έχει ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο.
Ο 24άχρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κόντρα στους "κανονιέρηδες" αγωνίστηκε σε θέση αμυντικού μέσου και τα πήγε περίφημα, μίλησε για την ήττα από την Άρσεναλ με σκορ 3-1 στο Λονδίνο.
"Άδικο αποτέλεσμα για εμάς. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Εάν σκοράραμε περισσότερες φορές στο πρώτο μέρος θα είχαμε φύγει με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ισοπαλία. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα, αλλά μόνο να κοιτάξουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια με την Μονπελιέ και να τα πάρουμε", είπε αρχικά ο Δημήτρης Σιόβας και συμπλήρωσε:

"Ήταν καλύτερο το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε το πρέσινγκ που έλειπε, βγάλαμε φάσεις για γκολ και ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι. Αυτό, δηλαδή, που πρέπει να κάνουμε στο Champions League. Άμυνα κάνει όλη η ομάδα. Σίγουρα δεν αμυνθήκαμε σωστά. Είχαν και δόση τύχη τα γκολ και λίγη ατυχία εμείς".

Σχετικά με τη θέση που έπαιξε, τόνισε. «Μ' άρεσε που έπαιξα εκεί. Έδειξε ο κόουτς ότι με πιστεύει και σε άλλες θέσεις. Έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα και εύχομαι να έχω και άλλα παιχνίδια είτε σε αυτήν την θέση είτε στην άμυνα.»

Όσο για τον λαό του Ολυμπιακού, που έδωσε βροντερό "παρών" στο Λονδίνο, υπογράμμισε: "Ο κόσμος μας βοήθησε. Έβλεπε ότι δεχόμασταν γκολ και αυτοί συνέχιζαν να φωνάζουν για να μας στηρίζουν. Εύχομαι να έρθουν και στα άλλα παιχνίδια. Που θα έρθουν".

Τέλος, υποστήριξε: "Εντάξει, κάναμε καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο πέσαμε. Η γνώμη μου αυτή είναι. Μην κρυβόμαστε και να λέμε ότι κάναμε την τέλεια εμφάνιση. Μια εμφάνιση κρατάει 90 λεπτά. Δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν παίξαμε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Δύσκολη συνέχεια... Εάν πάρουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια θα κοιτάξουμε την πρόκριση στο Champions League. Εάν όχι θα προσπαθήσουμε για το Europa".

Ιμπαγάσα: "Nικη και στα δύο ματς τη Μονπελιέ"

Ο Ιμπαγάσα δήλωσε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να κερδίσει τη Μονπελιέ τόσο στη Γαλλία, όσο και στον Πειραιά, ενώ διάθεσή του είναι να δώσει χαρά στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.
Οι δηλώσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα στο Λονδίνο μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Αργεντινός χαφ είναι στεναχωρημένος από την ήττα, αλλά τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να κερδίσει τη Μονπελιέ τόσο στη Γαλλία όσο και στον Πειραιά. Σκοπός του είναι να δώσει χαρά στον φίλαθλο κόσμο των ερυθρολεύκων.
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα σχολίασε: "Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πολύ καλοί. Μετά το πρώτο ημίχρονο πήγαμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία και νομίζω ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν επίσης καλά μέχρι το δεύτερο γκολ το οποίο ειλικρινά αν δεν είχε έρθει τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.

Η ομάδα έπρεπε να ψάξει την ισοπαλία την οποία δεν κατάφερε και στο τέλος ηττηθήκαμε με 3-1, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα, αν και θεωρώ ότι η εικόνα μας ήταν καλή. Έχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Μονπελιέ και αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, πρέπει να κερδίσουμε κι εκεί όπως και στην έδρα μας. Θα είναι δύο δύσκολα ματς, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε υψηλό επίπεδο στο παιχνίδι μας και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".


Ντιακιτέ: "Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει"

Ο Ντιακιτέ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε κερδίσει στο Λονδίνο, παρά την ήττα από την Άρσεναλ. Δεν αισθάνθηκε πίεση τόνισε για το γεγονός πως αγωνίστηκε στο ματς.
Οι δηλώσεις του Ντρισά Ντιακιτέ για το ματς με την Άρσεναλ.
Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής σχολίασε: "Ήταν δύσκολο για εμάς. Χάσαμε 3-1. Υπήρχε περιθώριο να κερδίσουμε. Υπήρχε περιθώριο να φέρουμε ισοπαλία. Είχαμε και ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι, όμως χάσαμε 3-1 και είναι δύσκολο. Ναι στο πρώτο ημίχρονο τα πήγα καλά. Μετά στο δεύτερο μέρος -καθώς ήταν τοπρώτοπαιχνίδι φέτος αλλά και τοπρώτοστο Τσάμπιονς Λιγκ κιόλας- δεν ήταν εύκολο, ειδικά απέναντι στην Άρσεναλ. Οπότε το δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο δύσκολο.

Όχι δεν ήταν θέμα πίεσης αλλά καθώς ήταν το πρώτο μου παιχνίδι αυτήν την χρονιά. Δεν έπαιξα σε κανένα φιλικό ούτε στο πρωτάθλημα. Ήταν λίγο περίπλοκο. Εδώ είναι Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε δεν είναι το ίδιο πράγμα. Ναι αλλάζει πολύ.Στην Ελλάδα ειδικά τα γήπεδα εκεί είναι καταπληκτικά. Το κοινό, οι φίλαθλοι ειλικρινά είναι κάτι το απίθανο. Κατά την γνώμη μου δεν θα μπορούσα να έχω βρει κάτι καλύτερο. Είναι μία ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πρωταθλήτρια και ειλικρινά πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Ναι το παιχνίδι με την Μονπελιέ θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Και αυτό γιατί και εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε βαθμούς. Οπότε θα είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας για εμάς σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ".



Λεάντρο Γκρέκο-Μπορουσαμε την νικη

5/10/2012

«Θεωρώ πως ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα για εμάς γιατί παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος και χάσαμε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα εκείνη την φάση με τον Μασάντο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία και θεωρώ πως μας αδικεί το αποτέλεσμα και το 3-1, αφού το τελευταίο γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει με κάτι καλό από το Emirates», ανέφερε αρχικά ο Γκρέκο και συνέχισε:
«Δεν αλλάζουν τα πλάνα μας στην Ευρώπη, αλλά προηγείται αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς (σ.σ με τον Αστέρα Τρίπολης) και χρειαζόμαστε τη νίκη για να επέλθει ξανά ηρεμία και να καταφέρουμε να δείξουμε τι μπορούμε στην Ευρώπη. Στο επόμενο ματς θα δείξουμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε στο Champions League».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου