ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Μυστήριο με τον μάνατζερ του Ρονάλντο

Μυστήριο με τον μάνατζερ του Ρονάλντο

01/02/2012
Μυστήριο με τον μάνατζερ του Ρονάλντο
Υποψίες για τη δράση του μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Ραούλ, του Γκούτι και του Σέρχιο Αγουέρο με τον κατηγορούμενο για διακίνηση ναρκωτικών, Λάουρο Σάντσεθ, έχουν προκύψει μετά την δημοσιοποίηση μίας συνέντευξης σε ισπανικό περιοδικό.

Μάλιστα, έχουν βρεθεί τηλεφωνικές συνομιλίες του εκπρόσωπου του Ρονάλντο (στην Ισπανία) με τον Κολομβιανό μαφιόζο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης κλαμπ στην Ισπανία και φέρεται να τα μετέτρεψε σε αποθήκη ναρκωτικών. Από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ζητήθηκε να βρει σπίτι στον μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνος παρουσιάστηκε αποφασισμένος να προσφέρει όλες τις ανέσεις στο αστέρι της ομάδας.

«Ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) θα παίξει στη Μαδρίτη και θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τις επαφές σου για να βρούμε σπίτι για εκείνον», τόνισε ο μάνατζέρ και ο Σάντσεθ απάντησε: «Είναι καταπληκτικό αυτό. Θα ψάξω για το καλύτερο σπίτι και θα έχετε ό,τι άλλο θέλετε, όπως αυτοκίνητα και άλλες πολυτέλειες».

Επίσης, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στα ονόματα των Λασανά Ντιαρά, Γκούτι και Πάολο Φούτρε, οι οποίοι συνδέονται με τον Κολομβιανό άνθρωπο της νύχτας. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι ο Λάουρο Σάντσεθ είχε φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Ραούλ.

«Ο μόνος τρόπος (για να βρω σπίτι στον Ρονάλντο) θα είναι να έχω ένα δείπνο μαζί του. Αυτό θέλω αυτή τη στιγμή», ακούγεται στις ηχογραφήσεις. «Όταν έρθει ο Κριστιάνο, θα προσπαθήσουμε να γνωριστείτε», ήταν μία μέρα μετά η απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνδρες της αστυνομίας κατέσχεσαν περίπου 300 κιλά κοκκαϊνης, τρεις τόνους χημικών ουσιών που προορίζονταν για παρασκευή ναρκωτικών, 70 κινητά τηλέφωνα, όπλα, 18 πολυτελή αυτοκίνητα πολυτελείας και 2 εκατ. ευρώ.
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου