ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Λεφτά… θα υπάρχουν

Λεφτά… θα υπάρχουν 

2/2/201

Λεφτά… θα υπάρχουν
Η προθεσμία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ εξέπνευσε, ωστόσο στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχει αισιοδοξία πως τα χρήματα θα μπουν. Στη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα αποφασιστεί στην προσεχή γενική συνέλευση της ΠΑΕ, αναμένεται να οριστεί τιμή μετοχής 0,33 ευρώ, όπως είχε ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Κάποιες φήμες θέλουν τον «Mr MIG» μαζί με μία νέα ομάδα επιχειρηματιών να βάζει χρήματα με τη νέα τιμή μετοχής, ενώ δεν αποκλείεται να μπουν λεφτά και από κάποιους άλλους από τους υπάρχοντες μετόχους. Οι Σαουδάραβες υποψήφιοι επενδυτές φέρονται να ζήτησαν νέα παράταση στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι να ψηφιστεί ο νόμος που θα τους επιτρέπει να αποκτήσουν μετοχές, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει.

Μέσα ο Κουίνσι, όχι ο Λέτο

Πιθανότατα με τον Κουίνσι, αλλά σίγουρα χωρίς τον Λέτο θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό το ερχόμενο Σάββατο. Ο Γκανέζος μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον γλουτό, η μαγνητική που έβγαλε ήταν καθαρή και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Αν τα καταφέρει, θα είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το κρίσιμο ματς. Αντίθετα, ο Αργεντινός συμπαίκτης του εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και προτιμήθηκε να συνεχίσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης αυτή την εβδομάδα και να επιστρέψει την επόμενη αγωνιστική, κόντρα στη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Στη χθεσινή προπόνηση, Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε δοκιμή ενδεκάδας χωρίς τον Κουίνσι. Χρησιμοποίησε τους Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Σαριέγκι, Σιμάο, Βιτόλο, Ζέκα, Μαυρία, Κλέιτον και Τοτσέ. Αν ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος, θα πάρει τη θέση του Μαυρία, ενώ το πιθανότερο είναι ο Κατσουράνης να αγωνιστεί στο κέντρο και να παίξει στην άμυνα ο Μπιέρσμιρ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου