ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Preview 20ης αγωνιστικης (Σαββατο)

 

Preview 20ης αγωνιστικης (Σαββατο)

Preview: Λεβαδειακός-ΠΑΟ (19:30, Novasports 1)

4/2/2012

Preview: Λεβαδειακός-ΠΑΟ
Να ζεστάνει τον κόσμο του που θα «πρασινίσει» την παγωμένη Λιβαδειά θέλει ο Παναθηναϊκός.

Κι αυτό, γίνεται με νίκη επί του Λεβαδειακού, αφού η διαφορά από τον Ολυμπιακό θα εκτοξευτεί στο +8.

Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι χρειάζονται κι αυτοί βαθμούς αφού βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας.

Λεβαδειακός:

Ο Γιώργος Παράσχος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λισγάρα. Ο στόπερ των Βοιωτών συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς. Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν υπολογίζει και τους Κοτίτσα, Μαχαίρα και Παπαδόπουλο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Κυριακίδης, με δηλώσεις του κατά την διάρκεια της εβδομάδας, έδωσε το σύνθημα. «Ξέρουμε τον Παναθηναϊκό αφού τον αντιμετωπίσαμε πρόσφατα και θα διεκδικήσουμε την νίκη» είπε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού.

Η πιθανότερη σύνθεση είναι Κυριακιδης, Πουλόπουλος, Τόμας, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μελισσάς, Βιάνα, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου σε σχήμα 4-2-3-1 και στην αποστολή είναι επίσης οι: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Νικολακάκης, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Κοιλιάρας, Φαβάλι και Πόποβιτς.

Παναθηναϊκός:

Μετά από καιρό, ο Παναθηναϊκός είχε μία εβδομάδα για ξεκούραση αφού όλος ο Γενάρης βγήκε με παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη. Επίσης, μετά από καιρό, θα έχει και επίσημα κόσμο μαζί του. Και δεν θα είναι και λίγοι, αφού εκτός των 800εισιτηρίων που προμηθεύτηκε η ΠΑΕ, είναι πολλοί οι φίλοι του «τριφυλλιού» που κατάφεραν και εξασφάλισαν εισιτήριο μεμονωμένα.

Αλλά τα προβλήματα τραυματισμού, συνεχίζουν και ταλαιπωρούν την ομάδα του Φερέιρα. Ο Πορτογάλος δεν έχει μαζί του τους τραυματίες Λέτο, Μπουμσόνγκ, Ρούντολφ, τον άρρωστο Καραγκούνη, τον Καντέ που είναι στο Copa Africa, τον ανέτοιμο Νίνη, αλλά και τους Φουρλάνο, Ταμπάκη, Σεϊταρίδη για λόγους τακτικής.

Η πιθανότερη σύνθεση, θα είναι με το σύστημα 4-4-1-1 και θα αποτελείται από τους: Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, Σιμάο, Κατσουράνης τα αμυντικά χαφ, Ζέκα δεξιά, Κουίνσι αριστερά, Κλέιτον περιφερειακός επιθετικός και ο Τοτσέ στην κορυφή. Εκτός αν ο Κατσουράνης αγωνιστεί ως στόπερ στην θέση του Μπιάρσμιρ. Τότε στα χαφ θα παίξει ο Βιτόλο.

Τώρα, εάν ο Φερέιρα αποφασίσει να προφυλάξει τον Κουίνσι που είχε ενοχλήσεις μέσα στην εβδομάδα, την θέση του θα την πάρει ο Μαυρίας. Εκτός, αν προτιμηθεί το 4-3-3 με Κατσουράνη μπροστά από Βιτόλο-Σιμάο στα χαφ, και Κλέιτον-Ζέκα πλάγια του Τοτσέ στην επίθεση.


Preview: Εργοτέλης- ΟΦΗ (17:15, Novasports 2)

Preview: Εργοτέλης- ΟΦΗ (17:15, Novasports 2) 
Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Εργοτέλη, ο οποίος στην 20η αγωνιστική φιλοξενεί τον… ταλαιπωρημένο από τα οικονομικά προβλήματα ΟΦΗ, στο ντέρμπι της Κρήτης. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Εργοτέλης:

Με δύο σημαντικές απουσίες ο Εργοτέλης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, στο κρητικό ντέρμπι. Πονοκέφαλο προκαλούν στον Νίκο Καραγεωργίου οι δύο σημαντικές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίσει στους Σασιασβίλι και Τζούνιορ, με τον τελευταίο να μην έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ η απουσία του Γεωργιανού περιορίζει τις λύσεις στην άμυνα, δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Χίμπλιγκερ.

Από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι Κουτσιανικούλης, Μπέτο και Φραγκουλάκης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, την προηγούμενη αγωνιστική.

Ντεμπούτο στην αποστολή των Κρητικών κάνει ο Μπρούνο – Χαλκιαδάκης.

Η αποστολή: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Κουτσιανικούλης, Μπέτο, Φραγκουλάκης, , Ρέντζας , Κανδηλάκης, Καρέλης, Μπρούνο – Χαλκιαδάκης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Δάρλας, Μπούντιμιρ, Χαντί, Λεάλ.

ΟΦΗ:

Χωρίς τον Μποντόρ, που ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τον τραυματία Μάντζιο που έχει μυοκοίλη στον ορθό μηριαίο στο αριστερό του πόδι, θα παραταχθεί ο ΟΦΗ αύριο (Σάββατο 4/2, 17:15) στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη στο τοπικό ντέρμπι.

Η προετοιμασία των Κρητικών ολοκληρώθηκε χωρίς περεταίρω προβλήματα, πέραν των ήδη γνωστών, και ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, επελέγησαν οι: Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Μονιάκης, Βάντο, Ζαχαράκης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Ουκάρ, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Παπουλής και Καμπάνταης.

Στα της σημερινής (Παρασκευή 3/2) προπόνησης το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και σπριντ, ενώ οι Μπόντορ και Μάντζιος έκαναν θεραπεία.

Προϊστορία:
2006-2007: Εργοτέλης- ΟΦΗ, 2-0
2007-2008: Εργοτέλης- ΟΦΗ, 1-1
2008-2009: Εργοτέλης- ΟΦΗ, 1-3

Preview: Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 3)

Preview: Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 3) 
Μάχη για το πολυπόθητο… τρίποντο που θα δώσει «ανάσα» σε μία εκ των Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, αναμένεται στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία με τους Γιαννιώτες να βρίσκονται πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού (13η θέση), αλλά έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τους Φαίακες (14η θέση).

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Κέρκυρα:

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής η Κέρκυρα θα κληθεί να φιλοξενήσει τον ΠΑΣ. Ο προπονητής των Φαιάκων, Χάβι Γκράθια, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γκουστάβο, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από τα γήπεδα, τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ανέστη Αγρίτη, ο οποίος κατάφερε να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος την Παρασκευή (3/2). Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός είδε με χαρά τον Δημήτρη Κοντοδήμο να επιστρέφει στην αποστολή, όπως και το νέο απόκτημα της ομάδας, Γιάννη Καραλή.

Η αποστολή: Μαρτίν, Ερίθε, Γιάντσης, Ηλιάδης, Αναστασόπουλος, Αγρίτης, Σακελλαρίου, Μπάρκογλου, Μαϊστόροβιτς, Γραμμόζης, Βενέτης, Όσμαν, Μίχος, Καλαντζής, Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Κοντοδήμος, Ιωάννου, Καραλής.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Με μία απουσία, αλλά με καλή ψυχολογία, ύστερα από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για τη μάχη της 13ης θέσης του πρωταθλήματος.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βίλλα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλες απουσίες, αφού οι υπόλοιποι παίκτες συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Η αποστολή: Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Ζαραδούκας, Ανδράλας, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Πατσατζόγλου, Γεωργίου, Σκούφαλης, Μπεσέρα, Τζάνης, Μπακαγιόκο και Ζαμπρέλα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου