ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Θετική «πρόβα» για Εφές

Θετική «πρόβα» για Εφές 

4/2/2012

Ο νικητής ήταν γνωστός εκ των προτέρων και το σημαντικό για τον Ολυμπιακό ήταν να συνεχίσει την ανοδική πορεία του τελευταίου διαστήματος. Κάτι που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του Περιστερίου, οπού οι παίκτες του Ίβκοβιτς δεν δυσκολεύτηκαν να φθάσουν στο τελικό 87-55 επί της ομάδας του δυτικού προαστίου. Έτσι παρέμειναν στην κορυφή της Α1 κι έδειξαν έτοιμοι για το κρίσιμο ματς της Τετάρτης απέναντι στην Εφές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΣούπερ ο πρώην
Στο πρώτο εικοσάλεπτο το ενδιαφέρον εστιάστηκε σε έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Χάρης Γιαννόπουλος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2008 μαζί με τον Κώστα Σλούκα, αλλά ουδέποτε πήρε την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του, πολύ απλά γιατί ήταν αδύνατο να συμβεί με τους σούπερ-σταρ που είχαν μαζευτεί στο λιμάνι. Στα δύο χρόνια που έπαιξε δανεικός στον Πανιώνιο έκανε κάποια βήματα προόδου, αλλά φέτος στο Περιστέρι δείχνει πως πραγματικά μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση του κλειστό της Τζον Κένεντι. Ο Γιαννόπουλος σημείωσε τους οκτώ πρώτους πόντους των γηπεδούχων και μέχρι την ανάπαυλα είχε στο ενεργητικό του 17 (με 3/3 βολές, 4/4 δίποντα και 2/3 τρίποντα), πέντε ριμπάουντ, μια ασίστ και δύο κλεψίματα!
Ανύπαρκτος Κέσελ
Χάρη στην παρουσία του η διαφορά του Ολυμπιακού «περιορίστηκε» στο 34-43 της ανάπαυλας που δεν πρέπει να άφησε ικανοποιημένο τον Ίβκοβιτς. Κι αυτό διότι αναπληρωματικοί όπως ο Γκετσεβίτσιους, ο Χάινς και (κυρίως) ο Κέσελ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τη χαμηλή δυναμικότητα του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος, μάλιστα σε 11 λεπτά συμμετοχής ήταν καθ’ όλα αρνητικός, καθώς είχε να επιδείξει δύο άστοχα τρίποντα κι ένα λάθος. Αντίθετα ο Εισί Λο στο ίδιο διάστημα είχε τέσσερις πόντους με 2/2 δίποντα και δύο ριμπάουντ, ενώ έκανε καλή δουλειά στην οργάνωση.
«Καθάρισε» ο Σλούκας 
Τα ψέματα τελείωσαν στην τρίτη περίοδο με τον Σλούκα να παίζει άριστα για μια ακόμη φορά τον ρόλο του εκτελεστή. Ο νεαρός γκαρντ σημείωσε οκτώ πόντους με 2/2 τρίποντα και 1/2 δίποντα κι όταν παραχώρησε τη θέση του στον Λο η διαφορά είχε ανέβει στο +20 (43-63). Παράλληλα ο Παπανικολάου «εγκλώβισε» με την άμυνα του τον Γιαννόπουλο, ενώ πολύ καλός (στο γνώριμο γι’ αυτόν γήπεδο του Περιστερίου) ήταν και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.
Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Πρίντεζη, πάντως, να την αντιμετωπίζει με την συνέπεια που τον χαρακτηρίζει τη φετινή σεζόν. Ό πολύπειρος φόργουορντ μέτρησε 20 πόντους σε ισάριθμα λεπτά συμμετοχής, την ίδια; Στιγμή που ο Ίβκοβιτς ξεκούρασε τον Σπανούλη, από τον οποίο περιμένει πολλά το βράδυ της Τετάρτης στο ματς με την Εφές.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου