ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ντροπή με… σφραγίδα για την ΑΕΚ!

Ντροπή με… σφραγίδα για την ΑΕΚ! 

3/2/2012

Ντροπή με… σφραγίδα για την ΑΕΚ! 
Σε μια ακόμα ντροπή ανάγκασαν την ΑΕΚ όσοι τη διοικούν και όσοι ορίζουν τις τύχες της.

Οφειλές που υπάρχουν στην εφορία και λανθασμένοι χειρισμοί της απερχόμενης διοίκησης είχαν ως αποτέλεσμα η ΠΑΕ να μη σφραγίσει εισιτήρια για το ματς με τον Πανιώνιο!

Έτσι, είναι πολύ πιθανό πλέον η «Ένωση» ν’ αγωνιστεί χωρίς κόσμο την Κυριακή, αφού ούτε οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ!

Η οφειλή που υπάρχει στην εφορία (και είναι ο λόγος για τον οποίο εκείνη αρνήθηκε να σφραγίσει τα εισιτήρια) ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ. Η μη κάλυψή της, λοιπόν, από τους μετόχους και η αδυναμία να διευθετηθεί το θέμα έστω και με την κατάθεση ενός έναντι έκανε τελευταίο… κατόρθωμα της διοίκησης Αδαμίδη μια ανεπανάληπτη ντροπή για την ΑΕΚ: Να κινδυνεύει σοβαρά ν’ αγωνιστεί σε άδειο γήπεδο την Κυριακή ΧΩΡΙΣ να είναι τιμωρημένη!

Διότι εφόσον οι ύστατες προσπάθειες που καταβάλλονται από την ΠΑΕ δεν έχουν αποτέλεσμα, στο ΟΑΚΑ την Κυριακή δεν θα μπορούν να εισέλθουν ούτε οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (αν δεν σφραγιστούν κανονικά εισιτήρια, το παιχνίδι θεωρείται ως κεκλεισμένων των θυρών).

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου