ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της "Θύρας 7"

Αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της "Θύρας 7"

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 15:00, στο χώρο του Μουσείου, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία, στη μνήμη των θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 15:00, στο χώρο του Μουσείου, στο Γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία, στη μνήμη των θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981.
 
Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική παρέμβαση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται το αίμα που είναι κάτι το πολύτιμο.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός τιμώντας τη συμβολή των συνανθρώπων μας που θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη αιμοδοσία θα τους δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε συγκεκριμένη κερκίδα του Γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης".

Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, ενώ βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται.

Η Αιμοδοσία δίνει ζωή. Πολλοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται αίμα και οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό τους. Οι διεθνής στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ δυστυχώς μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα.

Όσοι αιμοδότες επιθυμούν θα λάβουν κάρτα αιμοδότη από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά, με την συνεργασία του οποίου πραγματοποιείται η Αιμοδοσία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 4819440 ή 210 4800901".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου