ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

SERIE A 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 SERIE A 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
2/2/2012


Inter – Palermo 4-4 (video)

Εκπληκτικό ματς έγινε στο Giuseppe Meazza μεταξύ της Inter και της Palermo, για την 21η αγωνιστική της Serie A, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους  Diego Milito και Fabrizio Micolli. Ο Αργεντινός πέτυχε τέσσερα γκολ, o 33χρονος Ιταλός τρία και τελικά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 4-4.
milito inter palermoΗ Palermo προηγήθηκε με τον Mantovani στο 17′ και στο 22′ ο Milito ισοφάρισε με πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 52′ με τον Miccoli, ο Milito ισοφάρισε μετά από τρία λεπτά και στο 61′ έκανε το 3-1 για την Ίντερ. Ο Miccoli ξαναχτύπησε στο 66′ ισοφαρίζοντας, αλλά και πάλι ο Milito έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Viviano διαμορφώντας το 4-3 στο 69′. Ο Miccoli, όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη του και στο 85′ από ασίστ του Ilicic διαμόρφωσε το 4-4 παγώνοντας ακόμη περισσότερο το Μιλάνο.

Γκολ: Milito 22′, 55′, 61′,69′ – Mantovani 17′, Miccoli 52′, 66′, 85′
Οι συνθέσεις:
Inter: Julio Cesar, Lucio, Zanetti, Maicon, Nagatomo, Ranocchia, Sneijder (Obi 67′), Cambiasso, Poli (Palombo 65′), Milito (Zarate 87′), Pazzini
Palermo: Viviano, Mantovani, Silvestre, Balzaretti, Munoz (Pisano 62′), Barreto, Donati, Bertolo, Zahavi (Ilicic 62′), Budan (Bazquez 75′), Miccoli.
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Inter – Palermo 4-4


Inter Milan 4-4 Palermo από goalsarena2012-2

Udinese – Lecce 2–1 (video)

udinese-lecceΣτο Friuli η Udinese επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Juventus και επικράτησε της Lecce με 2-1 έχοντας πρωταγωνιστή τον Di Natale.
Ο αρχηγός της Udinese δημιούργησε το πρώτο γκολ που πέτυχε μόλις στο 2′ ο Pazienza. Στο 26′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με γκολ που πέτυχε ο Di Michele και στο 37′ ο Di Natale διαμόρφωσε το τελικό 2-1 εκμεταλλευόμενος ασίστ του Floro Flores.
Με αυτή τη νίκη η Udinese παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Serie A και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη Milan, που ηττήθηκε από την Lazio.

Γκολ: Pazienza 2′, Di Natale 37′ – Di Michele 26′
Οι συνθέσεις:
Udinese: Handanovic, Basta, Pasquale, Ferronetti, Danilo, Domizzi, Isla, Pazienza, Fernandes, Di Natale, Floro Flores (Fabrini 73′).
Lecce: Benassi, Oddo, Miglionico, Brivio, Tomovic, Obodo, Delvecchio (Bertolacci 55′), Giacomazzi, Grossmuller (Saferovic 84′), Di Michele, Muriel (Corvia 72′)
Δείτε το video με τα highlights της αναμέτρησης Udinese – Lecce 2-1



Udinese 2-1 Lecce από goalsarena2012-2

Lazio – Milan 2-0 (video)


lazio milan 2-0Με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, η Lazio επικράτησε της Μίλαν με 2-0 στο Olimpico της Ρώμης και κρατήθηκε στην τέταρτη θέση της Serie A φτάνοντας του 39 βαθμούς.
Το σκορ για τη Lazio άνοιξε στο 77′ ο Hernanes και στο 85′ ο Rocchi καθάρισε το ματς πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του μετά από ασίστ του Lulic.
Εκτός από τη Lazio μεγάλη κερδισμένη από αυτό το αποτέλεσμα είναι φυσικά η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Juventus η οποία διατήρησε τη διαφορά του ενός βαθμού και έχει έναν αγώνα λιγότερο, αφού χθες δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Πάρμα εξαιτίας της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου

Γκολ: Hernanes 77′, Rocchi 85′
Οι συνθέσεις:
Lazio: Marchetti, Biava, Konko, Andre Dias (Stankevicius 51′), Radu, Ledesma, Matuzalem, Hernanes (Candreva 88′), Gonzalez, Lulic, Rocchi (Rozzi 90+2)
Milan: Abbiati, Nesta, Thiago Silva, Abate, van Bommel (Lopez 79′), Ambrosini (Emanuelson 66′), Mesbah, Nocerino, Robinho, Ibrahimovic, El Shaarawy (Seedorf 62′)
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Lazio – Milan 2-0



Lazio 2-0 AC Milan από goalsarena2012-2

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου