ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Με Ιμπαγάσα και Τζεμπούρ στην Τούμπα

Με Ιμπαγάσα και Τζεμπούρ στην Τούμπα

Ευχάριστα είναι τα νέα από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Ραφίκ Τζεμπούρ προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.
Ο πυρετός που ταλαιπωρούσε τον Αριέλ Ιμπαγάσα υποχώρησε και ο Αργεντινός προπονήθηκε κανονικά.

Από την πλευρά του, ο Ραφίκ Τζεμπούρ δεν είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι έλαβε μέρος σ' όλο το πρόγραμμα της ομάδας.

Τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος θέτουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο κρίσιμο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (5/2, 19:30) με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα που ξεπέρασε το πρόβλημα με τον πυρετό που τον ταλαιπωρούσε, ενώ κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας έλαβε μέρος και ο Τζεμπούρ.

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου