ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

«Νάτοι οι εχθροί του Ολυμπιακού»

 «Νάτοι οι εχθροί του Ολυμπιακού» 

1/2/2012 

papoutsis 2Εναντίον συγκεκριμένων  προσώπων της πολιτείας, κατονομάζοντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή, ως «εχθρούς του Ολυμπιακού» καταφέρθηκαν επισήμως σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος και ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπας.
Η ευθεία επίθεση σε βάρος των δυο Υπουργών και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού από την πλευρά των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν μια ακόμα απο αυτές που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και έγινε στο περιθώριο της παρουσίασης των δυο νέων μεταγραφών των ερυθρολεύκων Καζίμ και Κάρολ.
Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε σε έντονους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση για μια ακόμα φορά τους Χ. Παπουτσή. Π. Γερουλάνο. Π. Μπιτσαξή, ως πρωτεργάτες (αλλά και συμμετέχοντες) στην πολυεπίπεδη λυσσαλέα επίθεση που δέχεται ο πρωταθλητής Ελλάδας τους τελευταίους μήνες. Με τα παρασκηνιακά χτυπήματα και την απαράδεκτη στάση τους, με μεθοδεύσεις και ενέργειες εντελώς ξένες και παράταιρες προς το πολιτειακό τους καθήκον.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου