ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ελάτε να αποκλείσουμε την ΑΕΚ

Ελάτε να αποκλείσουμε την ΑΕΚ 

20/3/2012 

ΝΟΣΕΚΟΒΑΤην προσεχή Παρασκευή (23/3) είναι προγραμματισμένος ο νοκ άουτ ημιτελικός του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, και ο Ολυμπιακός υποδέχεται στου Ρέντη την ΑΕΚ στις 17:00 (δύο ώρες νωρίτερα από την αρχική ώρα), στην προσπάθειά του να πάρει τη ρεβάνς και να κρατήσει τα σκήπτρα του κυπελλούχου.
Άλλαξε η ώρα του νοκ άουτ ημιτελικού κυπέλλου βόλεϊ γυναικών με την ΑΕΚ, όπου αντί για 19:00 θα ξεκινήσει στις 17:00. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την προσεχή Παρασκευή, και ο κόσμος πρέπει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας για να τη βοηθήσει στη μεγάλη αυτή πρόκληση, να νικήσει και να αποκλείσει από τον τελικό την -από χθες- πρωταθλήτρια Ελλάδας.
Άλλωστε είναι μια καλή ευκαιρία για τις κοπέλες του Τέλη Σωτήρχου να πάρουν τη ρεβάνς για τον αγώνα πρωταθλήματος, στον οποίο είχαν περάσει δύσκολες στιγμές από την για ακόμα μια φορά εχθρική ατμόσφαιρα που αντιμετώπισαν στην έδρα του «δικεφάλου». Ας μην τις αφήσουμε μόνες τους στην προσπάθειά τους να κρατήσουν ψηλά τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, όλοι Ρέντη την Παρασκευή στις 17:00.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου