ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Tελικός ΠΑΟ – ΟΣΦΠ τη βραδιά των εκλογών!

Tελικός ΠΑΟ – ΟΣΦΠ τη βραδιά των εκλογών!

Μπορεί να συμβεί και αυτό στους πολιτικούς αυτής της χώρας. Μπορεί να τους συμβεί, ακόμη και την βραδιά των εκλογών οι μισοί Ελληνες να μην ασχολούνται μαζί τους. Να μην τους δώσουν καν σημασία. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.
Tελικός ΠΑΟ – ΟΣΦΠ τη βραδιά των εκλογών!
Η ημερομηνία των εκλογών δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Τρεις Κυριακές είναι λέει οι υποψήφιες για την διεξαγωγή των εκλογών. Η τελευταία του Απριλίου, ή πρώτη του Μαϊου ή η δεύτερη του Μαϊου που είναι στις 13 του μήνα και μοιάζει και η πλέον πιθανή.
Ναι, ξέρω κάτι σας λέει αυτή η ημερομηνία. Είναι η βραδιά που μία ή και δύο ελληνικές ομάδες μπορεί να παίζουν στο τελικό της Euroleague στην Πόλη. Και πραγματικά μετά και τα πρόσφατα αποτελέσματα, δεν θα πρέπει ούτε αδύνατο, ούτε απίθανο να το θεωρούμε στις 13 Μαϊου να έχει στην Κωσταντινούπολη τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Και σε αυτή την περίπτωση ή έτσι και αλλιώς απαξιωμένη πολιτική ζωή του τόπου θα δεχτεί ένα ακόμη ηχηρό χαστούκι, αφού είμαι σχεδόν βέβαιος ότι τουλάχιστον για τις 2 ώρες του τελικού, τουλάχιστον οι μισοί Ελληνες θα ασχολούνται αποκλειστικά με αυτόν και όχι με τις εκλογές.
Θα μου πείτε είναι ωραίο και συμφωνείς με αυτό; Ασφαλώς και όχι. Ναι είμαι σίγουρος ότι αν παίξουν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ στον τελικό, όποιος κι’ αν νικήσει κανείς από εμάς δεν θα είναι την επόμενη μέρα καλύτερα. Θα αναρωτηθεί κάποιος βεβαίως, γιατί θα είναι κανείς καλύτερα όποιος κι’ αν κερδίσει τις εκλογές; Εστω κι’ αν δεν το πιστεύω ούτε εγώ, κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι. Και ενδεχομένως αν ψηφίσουμε όλοι και με διαφορετική λογική από αυτήν που ψηφίζουμε εδώ και χρόνια, «ναι, τότε, κάτι μπορεί να αλλάξει».
Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, αυτοί που θα ορίσουν την ημερομηνία των εκλογών ας προσέξουν αυτή την σημαντική λεπτομέρεια. Στις 13 Μαϊου έχει τελικό Ευρωλίγκας και εκεί μπορεί να είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός ή και οι δύο μαζί…

Πηγή: theinsiders.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου