ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Οι αποφάσεις της Super League

Οι αποφάσεις της Super League 

 22/3/2012


Η συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ έβγαλε σημαντικές αποφάσεις! Καταργείται ο υποβιβασμός σε περίπτωση μη αδειοδότησης και αντικαθίσταται από απαγόρευση μεταγραφών ενώ σε περίπτωση που μία ομάδα δεν πάρει άδεια από την UEFA,  μένει εκτός πλει οφ!

Ο υποβιβασμός λοιπόν για ομάδες που δεν παίρνουν άδεια από την ΕΠΟ πλέον καταργείται και στη θέση του λαμβάνεται μία διαφορετική ποινή. Αν κάποια ομάδα δεν πάρει άδεια συμμετοχής, θα της επιβάλλεται από εδώ και πέρα απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο. Δηλαδή όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον Ιανουάριο δεν θα μπορεί να πάρει παίκτες, ενώ δεν θα μπορεί να κάνει ούτε ανανεώσεις συμβολαίων! Το μοναδικό που θα της επιτρέπεται, θα είναι η χρησιμοποίηση παικτών από τα συστήματα υποδομών μέχρι 22 χρονών.

Το άλλο σημαντικό κομμάτι, έχει να κάνει με τις αποφάσεις που λήφθηκαν σε περίπτωση που κάποια ομάδα αποτύχει να πάρει αδειοδότηση από την UEFA. Να θυμίσουμε ότι κατά τα φαινόμενα, κάτι τέτοιο είναι πιθανόν να συμβεί με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Αυτό που αποφάσισε λοιπόν το Δ.Σ της Σούπερ Λιγκας είναι ότι αν κάποια ομάδα δεν πάρει άδεια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, τότε θα μείνει εκτός πλέι οφ και στο μίνι πρωτάθλημα θα μπει η ομάδα που θα ακολουθεί στην βαθμολογία. Η ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όμως που θα της επιβληθεί από την UEFA, θα ισχύσει κανονικά, σαν να βγαίνει Ευρώπη!

Φυσικά όλα αυτά δεν «ακουμπούν» στο ελάχιστο τον Θρύλο, ο οποίος είναι νυκοκοιρεμένος σε όλα τα επίπεδα και ετοιμάζει χωρίς πίεση το πλάνο της επόμενης σεζόν για την διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα και την εκτόξευση στην Ευρώπη. Αντίθετα με ΠΑΟ και ΑΕΚ που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν...
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου