ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Βενγκέρ: «Θέλουμε τους κορυφαίους»

Βενγκέρ: «Θέλουμε τους κορυφαίους»

23/3/2012
Βενγκέρ: «Θέλουμε τους κορυφαίους»
Τους οπαδούς της Άρσεναλ… προειδοποίησε ο, Αρσέν Βενγκέρ, ενόψει των καλοκαιρινών μεταγραφών, που αναμένεται να κάνει ο σύλλογος του Λονδίνου. Αφού σύμφωνα με τον Αλσατό, οι κινήσεις που θα γίνουν δεν θα είναι πολλές, ωστόσο θα είναι αρκετά ποιοτικές ενώ άφησε ανοιχτό παράθυρο στο θέμα του Ποντόλσκι.

«Δεν θα κάνουμε πολλές μεταγραφές, ωστόσο θα κινηθούμε μόνο για ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας. Στο ρόστερ αυτή την στιγμή έχουμε 25 παίκτες. Μερικοί είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες, επίσης έπαιξαν λίγες φορές την φετινή χρονιά, λόγω τραυματισμών τόσο ο Γουίλσιρ όσο και ο Ντιαμπί. Όταν αυτοί επιστρέψουν τότε η ποιότητα και ο αριθμός του ρόστερ θα αυξηθούν», δήλωσε ο προπονητής των «κανονιέρηδων».

Παράλληλα, μίλησε και για το θέμα της μεταγραφής του Λούκας Ποντόλσκι:«Τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει. Μπορεί κάτι να γίνει αργά ή γρήγορα. Δεν ξέρω».

Επίσης, έκανε λόγο και για την «κούρασα» της τρίτης και της τέταρτης θέσης, της Πρέμιερ Λίγκ: «Πρέπει να δούμε πως θα τελειώσει η χρονιά. Ωστόσο πιστεύω ότι η Τότεναμ, η Τσέλσι και η Νιούκαστλ, θα παλέψουν για αυτές τις δύο θέσεις».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου