ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Το μετάνιωσε η Μίλαν για Τέβες

Το μετάνιωσε η Μίλαν για Τέβες

22/3/2012
Το μετάνιωσε η Μίλαν για Τέβες
«Ερωτευμένος» με τον Κάρλος Τέβες δήλωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν να αποκαλύπτει ότι η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου μετάνιωσε για τη μη απόκτησή του, κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι, μετά την «εξορία» του στην πατρίδα του, και –μάλιστα- βοήθησε τους «πολίτες» να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι.

Η Μίλαν ήταν η βασική διεκδικήτρια του Τέβες, κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο η μετακίνησή του στην Ιταλία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Είχα μεγάλο έρωτα για τον Τέβες. Τον είδα την Τετάρτη που επέστρεψε στη Σίτι και έπαιξε και μου άρεσε πολύ. Όταν μπήκε στο ματς άλλαξε τη ροή του», τόνισε ο Γκαλιάνι και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η ευκαιρία να τον αποκτήσουν οι «ροσονέρι»: «Με τρελαίνει αυτό που έγινε, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να αρπάζεις τις ευκαιρίες όταν σου δίνονται. Το έχουμε μετανιώσει, αλλά έτσι είναι η ζωή. Βέβαια, πήραμε τον Μάξι Λόπες, ο οποίος τα πάει καλά με τη φανέλα της ομάδας μας».
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου